Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1527 / 393 / 13
Po kodzie z parasyfem mniej mdli na rzygowo a bardziej ciśnie bebech jak przy sraczce. Po sulfogównie za to flaki grają karnawał tak jakby bestie z Wadowic wypuścili z klatki.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 6 / / 0
Czy ktoś bardziej doświadczony powie mi czy naprawdę tak jest czy to tylko moja subiektywna opinia?
Wiadomo że po większości opiatow przyjmowanych doustnie w dużych dawkach występują nudności, ale według mnie bupra bije inne na łeb.
Czy wezme tabsa pod język czy skrusze i wywącham zawsze na drugi dzień mega ciężkość w bebechach, chęć na rzyga. Po innych opio (np. Maja, Oxy) na drugi dzień nawet jak się zrzygam to jestem świeży nic mnie nie muli. O co chodzi?
  • 2532 / 602 / 0
Nie wiem o co chodzi, mało wiem o buprze. Ale powiem Ci, że mdłości po opioidach występują nie tylko w przypadku podania doustnego. Nawet podając dożylnie, jeśli zaczynasz z daną substancją/weźmiesz za dużo, możesz odczuć mdłości/zwymiotować.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina