Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1331 / 337 / 13
Po kodzie z parasyfem mniej mdli na rzygowo a bardziej ciśnie bebech jak przy sraczce. Po sulfogównie za to flaki grają karnawał tak jakby bestie z Wadowic wypuścili z klatki.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 6 / / 0
Czy ktoś bardziej doświadczony powie mi czy naprawdę tak jest czy to tylko moja subiektywna opinia?
Wiadomo że po większości opiatow przyjmowanych doustnie w dużych dawkach występują nudności, ale według mnie bupra bije inne na łeb.
Czy wezme tabsa pod język czy skrusze i wywącham zawsze na drugi dzień mega ciężkość w bebechach, chęć na rzyga. Po innych opio (np. Maja, Oxy) na drugi dzień nawet jak się zrzygam to jestem świeży nic mnie nie muli. O co chodzi?
  • 2534 / 597 / 0
Nie wiem o co chodzi, mało wiem o buprze. Ale powiem Ci, że mdłości po opioidach występują nie tylko w przypadku podania doustnego. Nawet podając dożylnie, jeśli zaczynasz z daną substancją/weźmiesz za dużo, możesz odczuć mdłości/zwymiotować.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.