Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 507 / 11 / 0
Nie umiem wyczuć czy kolega wyżej tylko rżnie głupa z tym podawaniem spirytusu p.r., czy serio to rozważał, więc napiszę dla pewności:

NIE WALIMY SPIRYTUSU PER RECTUM, BO ODBYTNICE WYPALI
:-)
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 258 / 2 / 0
PilotTupolewa pisze:
Nie umiem wyczuć czy kolega wyżej tylko rżnie głupa z tym podawaniem spirytusu p.r., czy serio to rozważał, więc napiszę dla pewności:

NIE WALIMY SPIRYTUSU PER RECTUM, BO ODBYTNICE WYPALI
:-)
Faktycznie, różnie można to było zinterpretować: w tym wypadku nie chodziło serio o podanie pr - odnosiło się to bardziej do emocji związanych z nieudanym eksperymentem xD
Ale dzięki za troskę :)
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 606 / 8 / 0
davidb1 pisze:
Ale dzięki za troskę :)

Tu każdy o każdego dba :-D
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 2652 / 387 / 0
Tu wszyscy u siebie dbają jak o nic innego, prawda? Wielka wspólnota dobrych duszyczek błagających o działkę.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 295 / 3 / 0
Hej jaka jest bezpieczna dawka diazepamu dla kogoś bez tolerancji (2 próby oralnie)? Póki co dałem I.V. - moja druga próba - tą drogą administracji 5 mg i jest słabo. Jestem kompletnym laikiem w i.v. po kilku próbach w dłoń i przedramie zdecydowalem się podać następne 1,5 ampułki w zyłe pośrodkową łokcia. Do strzykawki dostała się mała ilość krwi, poluzowalem staze i puknalem. W około miejsca wkłocia powstało małe zgrubienie. Ciekaw jestem czy wykonałem cały zabieg poprawnie, bo efekty bardzo marne
ohohosialalala
  • 258 / 2 / 0
herrfuhrer - dla kogoś bez tolerancji 1,5 AMP 5mg/1ml (co wychodzi nam 15mg) iv... no cóż może napiszę że dla mnie taka dawka przepięknie położyła do łóżeczka (przy czym "przytuliła" na prawdę mocno...), a mam średnią/dużą tolerancje na benzo :)
Jak dla mnie coś żeś spierdzielił bo taka dawka iv powinna pozamiatać - z drugiej jednak strony rolki w szkle są na spirycie i powinno nieźle piec jakbyś strzelił poza żyłę.
Więc jeśli piekło to przebiłeś żyłkę/byłeś w niej "na chwilę" jak ja to nazywam/podałeś podskórnie:
Możliwości jest sporo - aż się przypomina moja pierwsza próba iv... pamiętaj o BHP walenia po kablach!
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 19 / 1 / 0
Witam, od pewnego czasu posiadam klorazepam w kapsułkach. Dzisiaj postanowiłem się przyjrzeć zawartości kapsułek i jest tam po prostu biały proszek. Wsypałem go sobie pod język i wszedł o wiele lepiej niż połknięta tabletka. I tutaj pojawia się moje pytanie czy w takim wypadku mogę po prostu wysypać na łyżeczkę, dodać wody i go sobie elegancko puknąć? Ponieważ z tego co tu czytam to wy jakoś przerabiacie te swoje benzosy z udziałem spirytusu, ale macie to w tabletkach. Jeśli mam wspomniany proszek to nie muszę się bawić w podobne rzeczy? Jestem na odwyku lekarz daje mi to na uspokojenie, a nie chce łazić do dilca po klony bo popłynę znowu. Biorę 2 tabletki (5mg) dziennie. Zamierzam jutro zachować te dwie, a następnego dnia wysypać ten proszek z trzech naraz dolać wody i puknąć roztwór. Czy to w miarę bezpieczne? Z góry dziekuje za odpowiedź :-)
Why's it have to be this way
Be this way
  • 606 / 8 / 0
jeśli widzisz zawartość kapsułki i jest tego więcej niż na koniec paznokcia to jest w tym 10 razy więcej wypełniaczy niż proszku. Filtruj i dopiero pukaj
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 13 / / 0
siema jA ROBIŁEM np klony metoda lotnika i uwazam to za bardzo dobrą metode i nie robi zbytniej krzywdy instalacji
  • 659 / 2 / 0
A jak by na szybko rozpuścić tab alproxu w wodzie do iniekcji , przefiltrować i puknąć , jakieś przykre konsekwencje by mogły z tego wyniknąć ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.