Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
a i mam pytanko, oriętuje się ktoś po ile chodzi METAAMFETAMINA ???
thc pisze: Gdy nie robia badan pod katem obecnosci narkotykow to nic nie znajda.
tzn
czy ktos kto 'podejrzewa' osobe o uzywanie fety moze domyslic sie prawdy ogladajac wyniki takich badan (tsh)
bo ja w ogole sie nie orientuje w tym temacie i nie wiem-bycmoze to w zadnym wypadku nie w[lywa na tarczyce,ale wole sie upewnic zanim zdecyduje sie pojsc na te badania
w kazdym badz razie gdyby ktos wiedzial cos w tym temacie to z gory dzieki za pomoc :)
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
Mam bardzo ważne pytanie i liczę na odpowiedz!
Załóżmy, że dostaje do ręki grudę amfetaminy wielkości pięści. Czy w takim towarze będę mógł natknąć się na świetlówkę i inne badziewie? Towar jest pewny, ale w dzisiejszych czasach każdy każdego przekręca, więc chciałbym wiedzieć!
Na pewno mi bardzo pomożecie, więc czekam na trafione odpowiedzi!
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.