Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
a i mam pytanko, oriętuje się ktoś po ile chodzi METAAMFETAMINA ???
thc pisze: Gdy nie robia badan pod katem obecnosci narkotykow to nic nie znajda.
tzn
czy ktos kto 'podejrzewa' osobe o uzywanie fety moze domyslic sie prawdy ogladajac wyniki takich badan (tsh)
bo ja w ogole sie nie orientuje w tym temacie i nie wiem-bycmoze to w zadnym wypadku nie w[lywa na tarczyce,ale wole sie upewnic zanim zdecyduje sie pojsc na te badania
w kazdym badz razie gdyby ktos wiedzial cos w tym temacie to z gory dzieki za pomoc :)
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
Uświadom to sobie!
Ty też jesteś BOGIEM,
Tylko wyobraź to sobie!
Mam bardzo ważne pytanie i liczę na odpowiedz!
Załóżmy, że dostaje do ręki grudę amfetaminy wielkości pięści. Czy w takim towarze będę mógł natknąć się na świetlówkę i inne badziewie? Towar jest pewny, ale w dzisiejszych czasach każdy każdego przekręca, więc chciałbym wiedzieć!
Na pewno mi bardzo pomożecie, więc czekam na trafione odpowiedzi!
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.