Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 155 / 46 / 0
Nie ma, że za mocno.
  • 3245 / 618 / 0
Mnie się wydaje że to kwestia tego też, czy nasze dzieciństwo było emocjonujące i intensywne przeżyciami z których mamy intensywne wspomnienia pomimo jakby dorosłości, i pomimo że jesteśmy starsi to wydaje się jakby to było przed chwilą ze szczegółami, wtedy nie trzeba żadnej mocnej substancji.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 111 / 0
Mi czasy dzieciństwa przypomina zapach potu po ketonach , pamiętam jak w podstawówce przychodziłem i czułem od św. pamięci wujka ten zapach a dziadkowie mówili że wujek się odchudza. Swoją drogą jestem ciekawy czy miał tu konto.
"Life pain always sexy"
  • 59 / 75 / 0
Wujek Dżony wam zapoda radę, którą warto przyjąć do serduszka, jak chcecie ćpać i nie skończyć jak warzywko.

NIE WALIC DO OPORU I ROBIĆ RISERCZ O DANEJ SUBSTANCJI

Niby proste, ale i tak każdy sobie...

Kiedyś motzno bawiłem się z Ulą, tolerka była już taka, że kreski jak fety wielkościowo leciały. Pierdolnalem srogą lochę, obudziłem się na dywanie XX minut później z brakiem czucia w prawym uchu, lekkim niedowładem i brakiem czucia w 4 i 5 palcach prawej ręki i ogromnym piskiem we łbie.

Wniosek? Mózg zaczął już się wyłączać z braku tlenu, kilkanaście sekund więcej i może nie widziałbym na prawe oko, albo byłbym gluchy na któreś ucho, możliwości mnóstwo co mogłoby się stać. Wiele razy zdarzało się OD, ale to było jedno z najgorszych chyba. Zerwany film i rozjebanie szklanego stołu i gadanie do zdjęcia po zbyt dużej dawce ketonów , odpierdalanie po zbyt duzej dawce benzo itd., się nie umywa bo po prostu po OD z czasem się trzeźwiało, ale.jednak oddychając.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.