Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 35 / 6 / 0
U mnie kawa raz przyjmie sie dobrze i moge isc do pracy lub silownie a raz sie nie przyjmie i jest wtedy przejebane. Normalnie nawet na opakowaniu kawy jest zeby wsypac 2 lyzeczki czyli jakies 9gr, ja nie moge nawet cwierć lyzeczki. Z objawow nie mam zadnych lęków ani kołatan (wczesnie mialem) tylko taki powalony stan, taki na granicy omdlenia, spadku cukru, ucisk na glowe, to potrafi trzymac caly dzien wiec w pracy to walka o przetrwanie. Glebsze wdechy nawet nosem powoduja ze jest gorzej, nie moge sie wtedy schylac, kucac, bo czuje jak mi serce podskakuje w szyi. Coli zero tez nie moge. Kiedy nie pije kawy to ten stan atakuje mnie z opoznieniem czyli nie w sytuacji kiedy cos mnie wkurwi albo podswiadomie zestresuje tylko dopiero na drugi dzien. Wiec zalozmy po pracy kiedy mam wopne i powinienem odpoczywac to mnie to wtedy zlapie, automatycznie sen kuleje, czuje sie mega zmeczony. Bardzo duzo sił zabiera ten stan
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.