Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Ma 27 lat. Brał przez dwa lata metę. Wiem, że mu zależy na tym żeby z tego wyjść, ze zależy mu tez na mnie. Teraz pierwszy raz ma głoda, nie wiem czy poprawnie to nazywam. Ale przyznał mi się, że od weekendu czuje sie gorzej. Natomiast to pierwszy taki raz, staram się go wspierać. I nie oceniać.
  • 13 / 11 / 1
Jak zakończyła się historia? Happy end? Jesteście razem? Czy jak zawsze dragi zjebały wszystko co się da? :D
głupie ćpuny
Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc,
wiecznie czyni dobro.

:psycho:
  • 11 / 2 / 0
U mnie jest na odwrót to ja biorę. Nie wiem co mam robić bo mój miś prosi mnie i zakazuje żebym brała. Oszukuje go nie wiem co mam robić ze sobą. :alergia:
  • 1864 / 698 / 0
Przestać ćpać?
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1455 / 592 / 0
Ja sie przyznalem lasce , ze wale 6 roznych substancji co poskutkowalo tym ze ...
kupila mi swiatelka disko zebym mial lepsze wizuale :*
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 447 / 45 / 1
@up
Taka Kobieta to złoto
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".