...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1610 / 55 / 0
Masz podobne objawy co ja ale chyba bardziej trochę... : (
Radze odstawić natychmiast może jeszcze się poprawi

Po prostu zrozum że więcej korzyści będziesz mieć jak odstawisz... Nie opłaca się tego ciągnąć. Jeśli to wiesz to powinno to być równoznaczne z odstawką
  • 880 / 365 / 6
05 lipca 2018vortexxix pisze:
05 lipca 2018xTuttiFruttix pisze:
Czlowiek sie tak dobrze czuje na czysto :D
I to jest naprawdę trafna myśl. Każdy, kto przeszedł intensywny "kurs z zakresu ketonologii stosowanej" powinien to sobie wydrukować, włożyć do pustej samarki, nosić w portfelu i zaglądać za każdym razem, kiedy przychodzi parcie psychiczne na następne zamówienie.

Prawda jest taka, że życie bez ketonów jest w każdym przypadku lepsze niż z nimi, niezależnie od tego, czy w innych dziedzinach układa się dobrze czy źle.
Po prostu odstaw, skasuj konto u vendora, ewentualnie wymień na fenidaty i schodź z dawek.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 48 / 5 / 0
weź się w garść jak mężczyzna a nie się uzalasz nad sobą. jak ci kwitu brakuje to zacznij latać ze sprzętem skoro jako taxi robisz to tym lepiej. "boje się kobiet" tak mi smutno. ja pierdole. .
  • 26 / 5 / 0
Uwierz mi na słowo ze dynamit w łapie jeszcze mi został, widzę ze wątpisz
Uwaga! Użytkownik Oskar90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9739 / 1928 / 2
A w mozgu?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1693 / 128 / 0
przeciez pisal w pierwszym poscie ze nie xD
  • 1425 / 81 / 0
jaki to krach zyciowy musi byc po tak długim stimowaniu....
znam kogos komu niecale 2 miesiace zabawy z gaba daly tak ze dalej pomimo braku jakichs wiekszych uszczerbków nie chce sie tego ciagnac i wogole trzeźwość to świętość lol
  • 102 / 6 / 0
Jak tak lecisz na hexie nie wsiadaj za kółko...
Ludzi pozbijasz i bedzie kolejny news "kierowca taxi po dopalaczach spowodowal wypadek"
  • 1425 / 81 / 0
wg mnie leczniem jest raczej zamkniecie na detoxie zeby nie mogl skolowac i napierdalanie duzych dawek chlorptotxixenu , olanzapiny i kwetiapiny + troche beznzo zeby zmiekczyc rzeczywistosc + przyjemny stymulujący antydepresant jak sertralina. Po 2-óch tygodniach wypiścić dać odpowiednie recepty i niech albo zyje/leczy sie, albo zdycha lol
  • 37 / 8 / 0
Musisz wytrzymać nieco dłużej niż 4 dni, to dopiero początek. To nie działa jak pstryczek i pewnie tego się obawiasz. To nie stan 0 1. Że nagle ciach i przechodzi. Musisz sobie zaprojektować każdy dzień aby był jak najłagodniejszym z możliwych. Jak masz jakieś fobie to może lekko diazepam by Cie rozluźnił. Czasami dają lekkie benzo na czas rozkręćania się antydepresantów. Znam takie osoby, i chętnie wysłuchają rad ale już wprowadzenie ich w życie odkładają, bo zwyczajnie szukają zawsze jakiegoś obejścia którego nie ma.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.

Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.