Mi się na szczęście nie zdarzyło leżeć po dragach w szpitalu. Tylko kilkukrotnie przedawkowałem alkohol tak, że musiano mnie ciągnąć po ziemi do domu :D
Zapomniałem że przyjąłem tabletke, pół godziny później wypiłem szklanke piwka..
Nie świadomy swych poczynań, zacząłem się pocić, tętno 185/min, ciśnienie wysokie w kurwę, to od razu na SOR.. Po drodze jak jechałem to miałem zajebiste omamy i halucynacje, nie byłem do końca świadomy co się dzieje. Po przyjeździe na SOR, ekg, kroplówka, i wynik taki : stan przedzawałowy. Nie polecam nikomu brać antybiotyku z alkoholem. Pozdrawiam
14 sierpnia 2017Retrowirus pisze: jak to jest obudzic sie na oiomie po przerwie w przytomnosci?
nie kumasz i panikujesz, czy szybko dochodzisz do wniosku?
gapisz sie w sufit i myslisz 'co sie stalo z moim zyciem'
moralniak
24 sierpnia 2017Zemsta93 pisze: zajebałęm pierwszy raz w kabel ćwiare na blokerzę naltroksen,lerzałem 6h z ostrą niewydolnościa odechową,lekarzę do dzisaj mówią że to cud,3 tyg śpiączki,miałem obudzić sie warzywem a ja już 1 dnia zapierdaałem do kibla,obudziłem sie pod aparaturą,z rurą w sercu i podobno pare dni sama za mnie odychała
Oto co ćpuński organizm potrafi wytrzymać, wysoka tolerancja, miksy itp. Niezniszczalni. Ktoś napisze - nie jeden juz padł. Ale ilu z takich ma się dobrze, a przykładowo ich jedna dawka zabiła by dwóch ludzi.
Pobudka w ambulansie na gwizdkach po podaniu naloksonu, po którym mi się włączyło coś w rodzaju padaczki. Później znów odpływ i następnie pobudka na wyrze w SORze pod kroplówkami.
co ma tyłek jak błyszcząca cielęcina,
Rymować...... dobrze nie rymuje,
bo w głowie jej ino buprenorfina.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.