Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 987 / 38 / 0
Stąd nazwa "czarodziej"? :D
Mi się na szczęście nie zdarzyło leżeć po dragach w szpitalu. Tylko kilkukrotnie przedawkowałem alkohol tak, że musiano mnie ciągnąć po ziemi do domu :D
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 12 / 0
Pamiętam kiedyś przyjmowałem antybiotyk na trądzik (Damelium)
Zapomniałem że przyjąłem tabletke, pół godziny później wypiłem szklanke piwka..
Nie świadomy swych poczynań, zacząłem się pocić, tętno 185/min, ciśnienie wysokie w kurwę, to od razu na SOR.. Po drodze jak jechałem to miałem zajebiste omamy i halucynacje, nie byłem do końca świadomy co się dzieje. Po przyjeździe na SOR, ekg, kroplówka, i wynik taki : stan przedzawałowy. Nie polecam nikomu brać antybiotyku z alkoholem. Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik Edward4 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 5 / 0
Dwa razy hospytalizowany był żem. Raz po alkoholu (miałem wonczas 17 lat) raz , prawie 10 lat pozniej po DXM. Trochę wstyd ale po tym Acodinie ot taka paranojka ze mi serce z klatki wyskoczy. Pobyt na toxy tez ciekawy.
  • 90 / 1 / 0
Noc na sorze po podaniu iv 200 mg DPT. Jedyne co pamiętam to jak wyciągnąłem igłę, ale z opowieści znajomej (która zadzwoniła po karetkę) to dostałem padaczki i plułem krwią :) Zdziwienie lekarza jak na testach na narko, wyszły wszystkie negatywne ;)
  • 17 / / 0
zajebałęm pierwszy raz w kabel ćwiare na blokerzę naltroksen,lerzałem 6h z ostrą niewydolnościa odechową,lekarzę do dzisaj mówią że to cud,3 tyg śpiączki,miałem obudzić sie warzywem a ja już 1 dnia zapierdaałem do kibla,obudziłem sie pod aparaturą,z rurą w sercu i podobno pare dni sama za mnie odychała
Uwaga! Użytkownik Zemsta93 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / 13 / 0
I jak to sie dzieje ze po takim wydarzeniu ćpasz dalej? Jak to jest kurwa możliwe i co trzeba mieć w głowie xd
skurwysyny, robione chujem z plasteliny
  • 17 / / 0
kto Ci powiedział że ćpam dalej,piję tylko 20ml metadonu nic innego nie przyjmuję
Uwaga! Użytkownik Zemsta93 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 523 / 0
14 sierpnia 2017Retrowirus pisze:
jak to jest obudzic sie na oiomie po przerwie w przytomnosci?
nie kumasz i panikujesz, czy szybko dochodzisz do wniosku?
ja kumalem i od razu jakos tak instynktownie zaczalem odpinac sie z pasow mimo cewnika i kroplowek ale mnie powstrzymano %-D

gapisz sie w sufit i myslisz 'co sie stalo z moim zyciem'

moralniak
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 5774 / 1184 / 43
24 sierpnia 2017Zemsta93 pisze:
zajebałęm pierwszy raz w kabel ćwiare na blokerzę naltroksen,lerzałem 6h z ostrą niewydolnościa odechową,lekarzę do dzisaj mówią że to cud,3 tyg śpiączki,miałem obudzić sie warzywem a ja już 1 dnia zapierdaałem do kibla,obudziłem sie pod aparaturą,z rurą w sercu i podobno pare dni sama za mnie odychała
I to jest właśnie to. Ten wątek.
Oto co ćpuński organizm potrafi wytrzymać, wysoka tolerancja, miksy itp. Niezniszczalni. Ktoś napisze - nie jeden juz padł. Ale ilu z takich ma się dobrze, a przykładowo ich jedna dawka zabiła by dwóch ludzi.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 45 / 2 / 0
Za czasów kosmicznej tolerancji na benzo i opio zjadłam jakieś 600mg oxy p.o., który to mnie słabo klepnął więc wspaniałomyślnie podbiłam 20mg alpry popitą drinaskiem.
Pobudka w ambulansie na gwizdkach po podaniu naloksonu, po którym mi się włączyło coś w rodzaju padaczki. Później znów odpływ i następnie pobudka na wyrze w SORze pod kroplówkami.
Biadoli wiecznie to dziewczę i deprawuje,
co ma tyłek jak błyszcząca cielęcina,
Rymować...... dobrze nie rymuje,
bo w głowie jej ino buprenorfina.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...