Mi się na szczęście nie zdarzyło leżeć po dragach w szpitalu. Tylko kilkukrotnie przedawkowałem alkohol tak, że musiano mnie ciągnąć po ziemi do domu :D
Zapomniałem że przyjąłem tabletke, pół godziny później wypiłem szklanke piwka..
Nie świadomy swych poczynań, zacząłem się pocić, tętno 185/min, ciśnienie wysokie w kurwę, to od razu na SOR.. Po drodze jak jechałem to miałem zajebiste omamy i halucynacje, nie byłem do końca świadomy co się dzieje. Po przyjeździe na SOR, ekg, kroplówka, i wynik taki : stan przedzawałowy. Nie polecam nikomu brać antybiotyku z alkoholem. Pozdrawiam
14 sierpnia 2017Retrowirus pisze: jak to jest obudzic sie na oiomie po przerwie w przytomnosci?
nie kumasz i panikujesz, czy szybko dochodzisz do wniosku?
gapisz sie w sufit i myslisz 'co sie stalo z moim zyciem'
moralniak
24 sierpnia 2017Zemsta93 pisze: zajebałęm pierwszy raz w kabel ćwiare na blokerzę naltroksen,lerzałem 6h z ostrą niewydolnościa odechową,lekarzę do dzisaj mówią że to cud,3 tyg śpiączki,miałem obudzić sie warzywem a ja już 1 dnia zapierdaałem do kibla,obudziłem sie pod aparaturą,z rurą w sercu i podobno pare dni sama za mnie odychała
Oto co ćpuński organizm potrafi wytrzymać, wysoka tolerancja, miksy itp. Niezniszczalni. Ktoś napisze - nie jeden juz padł. Ale ilu z takich ma się dobrze, a przykładowo ich jedna dawka zabiła by dwóch ludzi.
Pobudka w ambulansie na gwizdkach po podaniu naloksonu, po którym mi się włączyło coś w rodzaju padaczki. Później znów odpływ i następnie pobudka na wyrze w SORze pod kroplówkami.
co ma tyłek jak błyszcząca cielęcina,
Rymować...... dobrze nie rymuje,
bo w głowie jej ino buprenorfina.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.