...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1124 / 0
Organiczne uszkodzenia należą do uszkodzeń nieodwracalnych.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3244 / 555 / 0
To one nie następuje napewno po jednym razie bo juz bym miał mózg wyżarty tak jak reszta użytkowników [H]
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 37 / / 0
Ok a pomoże mi ktoś z Was jak mam rozegrać swoją suplementacje?
Bo nie wiem co mogę łączyć z tego zestawu a co nie?
Ewentualnie w jakim dziale mógłbym założyć taki temat, żeby ktoś kto się zna mi pomógł?

Przejrzałem forum i zakupiłem takie specyfiki:
1.Chelat Magnezu z B6
2.Rutozyd
3.Kwasy tłuszczowe omega
4. 5-HTP
5.L-Tyrozyna
6.Tauryna
7.Inozytol
8.Ostropest Plamisty
9.Miłorząb Japoński
10.L-Teanina
11.Żeń-szeń
12.L-Tryptofan
13.Zestaw witamin

Pomożecie mi proszę jak te suple używać? Co kiedy?
Jak sobie tą suplementacje rozłożyć i rozplanować, bo jestem kompletnie zielony.
Bo łykam to wszystko na raz. A to jest złe...
  • 37 / / 0
Ok, minął miesiąc!

Chodzę sobie na siłownie czasem, dobrze się odżywiam, spędzam dużo czasu w pracy i trochę na nauce oraz w szkole.

No ale jak samopoczucie?

Moja dziewczyna wyjechała na 2 tygodnie iii... boje się być sam w mieszkaniu.
Sprawia mi to spory dyskomfort. Po prostu mam lęk. Niepokój i strach.
Zauważyłem, że jak zostaje sam a jak już jestem sam na mieszkaniu to właśnie taki stan mi się pojawia.

Dodatkowo w ciągu ostatniego tygodnia płakałem 4 razy.
Tak bez powodu.
Wstaje rano, jem śniadanie, zbieram się do pracy i zaczynam ryczeć, jak by mi ktoś z rodziny umarł.

Albo jestem w pracy i nagle zaczynam płakać...

Ogólnie nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem, czuje się pogubiony i poryty.

Powiedziałem bliskim, mamie o moim uzależnieniu. Są ze mną, dodają mi otuchy.
Rozeznałem się trochę w temacie i chcę iść na jakąś terapie od lipca.

Libido - straszne...
Zmuszam się do seksu ;/

Ciągle mi się tęskni za narkotykami. Mimo iż sobie przypomnę te wszystkie chore i straszne zjazdy, te nieprzyjemności, te okrucieństwa i bóle fizyczno-psychiczne, to...
brakuje mi tego.

Jakieś porady, podpowiedzi?
Coś powinienem zrobić, na czym się skupić?
Czego nie robić?

A może jeszcze pożyć z takim stanem przez 2/3 miesiące i dopiero potem jakaś terapia?
Pytam, bo jak na razie to jedyne miejsce gdzie ktoś może mi jakoś pomóc/nakierować.

08 maja 2017Blu pisze:
15 maja 2017misspill pisze:
08 maja 2017fantastikum pisze:
  • 5382 / 988 / 0
Brawo za ten miesiac. Ciezko powiedziec, rozchwiany organizm jeszcze nie wrocil do homeostazy stad hustawki nastrojow. Zwykli ludzie tez maja leki, gorsze dni - My cpunery te dni tuszujemy uzywkami, po czym ciezko jest wrocic do normalnego zycia w ktorym nie jest zawsze kolorowo. :) Swoje wybawiles, trzeba odcierpiec.
Terapia jak najbardziej okej. Idz na indywidualna, bedziesz sie mogl wygadac . Na pewno poczujesz ulgę .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3 / / 0
Będziesz chciał to rzucisz. Ja jebłam tym wszystkim w 3 dni, po "2 latach bez snu"
  • 10 / 4 / 0
Polecam p. Marka Włodka. Terapeuta od uzależnień. Bardzo skuteczna terapia. Mnie wyciągnął po półrocznym ciągu na bk.
http://www.szpzlo.pl/index.php?option=c ... d=1&id=100
  • 56 / 3 / 0
Od siebie moge polecić dwie dobre książki. Jeślo nadal towarzyszy Ci lęk to książką "lęk i fobia" oraz "umysł ponad nastrojem". Fajne terapeutyczne ćwiczenia.
  • 37 / / 0
14 lipca 2017MiłośniczkaSpokoju pisze:
Od siebie moge polecić dwie dobre książki. Jeślo nadal towarzyszy Ci lęk to książką "lęk i fobia" oraz "umysł ponad nastrojem". Fajne terapeutyczne ćwiczenia.
Lęki mam nadal, że aż świruje :/
Mam nadzieje, że znajdę tą lekturę w internecie.
Dzięki ;))
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.