W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Bo nie wiem co mogę łączyć z tego zestawu a co nie?
Ewentualnie w jakim dziale mógłbym założyć taki temat, żeby ktoś kto się zna mi pomógł?
Przejrzałem forum i zakupiłem takie specyfiki:
1.Chelat Magnezu z B6
2.Rutozyd
3.Kwasy tłuszczowe omega
4. 5-HTP
5.L-Tyrozyna
6.Tauryna
7.Inozytol
8.Ostropest Plamisty
9.Miłorząb Japoński
10.L-Teanina
11.Żeń-szeń
12.L-Tryptofan
13.Zestaw witamin
Pomożecie mi proszę jak te suple używać? Co kiedy?
Jak sobie tą suplementacje rozłożyć i rozplanować, bo jestem kompletnie zielony.
Bo łykam to wszystko na raz. A to jest złe...
Chodzę sobie na siłownie czasem, dobrze się odżywiam, spędzam dużo czasu w pracy i trochę na nauce oraz w szkole.
No ale jak samopoczucie?
Moja dziewczyna wyjechała na 2 tygodnie iii... boje się być sam w mieszkaniu.
Sprawia mi to spory dyskomfort. Po prostu mam lęk. Niepokój i strach.
Zauważyłem, że jak zostaje sam a jak już jestem sam na mieszkaniu to właśnie taki stan mi się pojawia.
Dodatkowo w ciągu ostatniego tygodnia płakałem 4 razy.
Tak bez powodu.
Wstaje rano, jem śniadanie, zbieram się do pracy i zaczynam ryczeć, jak by mi ktoś z rodziny umarł.
Albo jestem w pracy i nagle zaczynam płakać...
Ogólnie nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem, czuje się pogubiony i poryty.
Powiedziałem bliskim, mamie o moim uzależnieniu. Są ze mną, dodają mi otuchy.
Rozeznałem się trochę w temacie i chcę iść na jakąś terapie od lipca.
Libido - straszne...
Zmuszam się do seksu ;/
Ciągle mi się tęskni za narkotykami. Mimo iż sobie przypomnę te wszystkie chore i straszne zjazdy, te nieprzyjemności, te okrucieństwa i bóle fizyczno-psychiczne, to...
brakuje mi tego.
Jakieś porady, podpowiedzi?
Coś powinienem zrobić, na czym się skupić?
Czego nie robić?
A może jeszcze pożyć z takim stanem przez 2/3 miesiące i dopiero potem jakaś terapia?
Pytam, bo jak na razie to jedyne miejsce gdzie ktoś może mi jakoś pomóc/nakierować.
08 maja 2017Blu pisze:15 maja 2017misspill pisze:08 maja 2017fantastikum pisze:
Terapia jak najbardziej okej. Idz na indywidualna, bedziesz sie mogl wygadac . Na pewno poczujesz ulgę .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
http://www.szpzlo.pl/index.php?option=c ... d=1&id=100
14 lipca 2017MiłośniczkaSpokoju pisze: Od siebie moge polecić dwie dobre książki. Jeślo nadal towarzyszy Ci lęk to książką "lęk i fobia" oraz "umysł ponad nastrojem". Fajne terapeutyczne ćwiczenia.
Mam nadzieje, że znajdę tą lekturę w internecie.
Dzięki ;))
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.