Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy zostałbyś narkomanem gdyby Hyperreal nigdy nie istniał ?
Tak
94
51%
Nie
47
26%
Nie wiem
42
23%

Liczba głosów: 183

ODPOWIEDZ
  • 980 / 84 / 0
Pół życia pajenie tylko mj, nawet alkoholu nie piłem.
trawa w ogromnych ilościach.
Aż poznałem hypperal...
To konto jest świeże byłem bacznym obserwatorem, pochłaniałem całe tematy i odkryłem magie narkotyków.
  • 2 / 7 / 0
Na hyperreal trafilem tylko dlatego, ze nigdzie indziej nie bylo informacji ja temat pierwszego RC jakiego w zyciu kupowalem - 4cmc. Gdyby nie brak informacji na erowidzie i innych zachodnicb forach nie byloby mnie tu, i pewnie pozostalbym przy jednorazowym zakupie.

Nie mialem z kim cpac (znajomi sa z podgatunku tylkomarihuana) a teraz jest hyperrealowy czat %-D
  • 50 / / 0
zaryzykuje stwierdzeniem że dzięki hypku moje ćpanie stało się bardziej świadome i bezpieczne niz dotychczas
Nocne życie kusi, więc i tak tu wrócisz...
  • 55 / 1 / 0
To forum służy raczej temu, by ktoś nie przyjebał płynu do naczyń bo zajeżdża mu amfetaminą.
[H] dostarcza wiele informacji na temat narkotyków (i nie tylko), ale nie wydaje mi się, że ludzie najpierw trafiają tutaj, a dopiero później do dilera.
Tutaj szukają nurtujących ich pytań jak m.in. co zrobić by zaaplikować "ładnej dupeczce" metę per rectum :D
Uwaga! Użytkownik zasadniczy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1544 / 197 / 0
Ja trafiłem na forum około 2 lata po zaczęciu ćpania bo chciałem sie dowiedziec coś wiecej o fecie i mefedronie, teraz sie nakręcam tylko bardziej czytajac posty , najpierw neurogoove czytałem z wielkim zapałem :cool:
  • 1121 / 154 / 0
Zacząłem ćpać i ćpałbym bez hypka. Tylko żałuję teraz tylu lat że nie wiedziałem dokładnie co ćpałem i nawet gdy były złote czasy mefedronu i innych smakołyków to nawet hajpa nie odwiedzałem. Dopiero na początku tego roku znów dzięki znajomej (jak czytasz to DZIĘKI) zaciekawił mnie hajp i teraz już nie wyobrażam sobie robić jakiś przerw od hajpa bo można tutaj wiele się dowiedzieć/nauczyć.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 48 / 9 / 0
niewiem w jaki sposob ta strona moglaby to czyms takim zdecydowac. chociaz wydaje mi sie ze zaczalem takie zabawy to ta strona jeszcze nie istniala. ja sie o niej dowiedzialem dopiero troche ponad rok temu.
  • 1 / / 0
Tak, ale zajęłoby to więcej czasu
Uwaga! Użytkownik makiszka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5290 / 948 / 0
Nie, bo jestem Januszem ze wsi i nie obracam się w kręgach sebixów dilerów.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 65 / 5 / 0
Tak,bez wzgledu czy hype by istnial wg mnie hyperreall to swietne miejsce od dlugiego czasu jestem na nim choc moje nowe konto od niedawana.Pamietam poczatki reserch chemical, feta w 2005r cos dla mnie cudownego (choc mi ta rodzina pasuje)hyperreall swietne miejsce wymiany danych ale tez zwiekszenia swiadomosci i bezpieczenstwa dawki jest tu wielu ludzi dobrze znajacych wzory chemiczne i podajacych bezpieczne dawkowanie np 2C-P niektorzy by cala setke walili a ona moze zabic.
Uwaga! Użytkownik patrykkutkiewicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.