Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 157 / 10 / 0
Marlborasek serio mówisz czy się nabijasz i komentarz to ironia? Bo w zasadzie zastanawiałem sie czy o tym pisać żebyście nie uznali mnie za wariata, ale serio taka jest prawda ze 150mg zlezalego i zwietrzalego sortu kleplo lepiej niż świeżo wyciagniety z paki
  • 263 / 10 / 0
No to na następny piątek musi być w asortymencie :) Coś czuję, że jesteśmy świadkami magicznej chwili. :P

Czuć, że działa to znaczy? opisz coś więcej jeśli możesz będę wdzięczny

I co jeśli ty na to wpadłeś i to prawda to co, będziesz sławny?(heheh) Czy ludzie z zagranicznych forów już to rozkminili? :P

Aha, no i jak to możliwe jeśli ten związek został dawno uznany za nieaktywny? Nikt nie wpadł by na to że po otwarciu worka on zaczyna kopać?

Pełno wątpliwości..
  • 14 / / 0
Nie prowokuje Endriu, powaznie pisalem i pisze, cos w tym jest, bez kitu. Zaraz bede pisal do swojego vendora, zeby przewietrzyl swoj sort, bo szkoda, zeby sie zmarnowal z powodu takiej blahostki.
"Starzec o lasce przemierza się szlakiem,
choć nie gna, to staje, łapie oddech powietrza
i jest tam, doszedł, pragnie wspiąć się wysoce."
  • 157 / 10 / 0
Poczytaj wcześniejsze posty, po 150 mg i później doladowaniu kolejnej dawki 150mg mialem rozmazany obraz jak po starych dobrych pillach na MDMA. Euforia nie taka jakbym sie spodziewal ale byla wyraźnie odczuwalna. bo wcześniej nawet dużo większe dawki nie klepaly nic a nic. Dodatkowo zdziwił mnie fakt ze przy pierwszych próbach mialem normalne źrenice, a wczoraj wieczorem juz 5 zl
  • 259 / 39 / 0
Hehehehe, ciekawe to wszystko Andrzeju. Jeśli prawdą jest to co piszesz i potwierdzą to inne osoby, to substancja prawdopodobnie ulega transformacji do mefedronu.
Czy działało podobnie do mefedronu?
  • 263 / 10 / 0
Czyli wymyślili coś co wysyłane jest jako inny odczynnik niż 4mmc ale po zapoznaniu się z obsługą przez użytkownika daje mefedron jeśli to prawda , to by było najbardziej posrane co widziałem :) Ale jakże piękne..
  • 259 / 39 / 0
To raczej przypadek niż zamierzone działanie.
  • 263 / 10 / 0
No tak , w sumie sklepy same by się wtedy trochę wkopywały . Ale najbardziej cieszy mnie to ,że czekałem na jakiś przełom od kilku lat, i coś czuje że on następuje :) Suszcie swe mmc-ome węgorzujcie i opisujcie!

Przydała by się wypowiedź kogoś znającego się na chemii.
  • 1987 / 108 / 0
@Czangwej uprzedziłeś mnie z tym mefedronem ;) przyszło mi na myśl, że jeśli ta cząsteczka jest niestabilna na powietrzu to grupa metoksy wydaje się być najbardziej podejrzana o reaktywność.
Inna opcja - może C-N-C-C-O-C zamyka się tworząc pierścień morfolinowy? Chociaż nie wiem czy to możliwe po prostu na powietrzu.

A jeśli faktycznie degraduje do mefedronu to vendorzy będą mieć duży problem, użytkownicy też.

Natomiast ewidentnie bzdurne jest wytłumaczenie, że synteza była niedokończona i że po otwarciu woreczka jej proces jest kontynuowany. Chyba, że chodzi o syntezę mefedronu albo innego aktywnego środka, a za dokończenie syntezy uznaje się degradację 4-MMC-Ome na powietrzu. ;)

Jestem ciekaw jakie będą raporty pozostałych osób :) i czy będą prawdziwe czy spowodowane siłą sugestii.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 10 / 0
Chemikiem nie jestem ale serio po przewietrzeniu sortu działa znacznie lepiej. Wczesniej 400 oralem nawet nie posmyralo a teraz laduje sie okrutnie :-) czyli to nie przypadek.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.