Mia Wallace pisze:Nie ma różnicy o którego vendora chodzi. Korzystał on z prepeidówek, żadna odpowiedzialność karna go nie dopadła. Swoją drogą vendor ma się dobrze i dalej prowadzi interes, więc nie ma po co podawać jego nazwy i odstraszać klientów :)
Mia Wallace pisze:Dziwie się tylko że robicie przelewy z własnych kont, zamiast iść i zapłacić anonimowo w banku.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Dalej - robienie przelewów w banku jest możliwe tylko w godzinach pracy banku, a te na ogół pokrywają się z godzinami pracy. Zawsze jak coś musiałem załatwiać w banku to musiałem wychodzić z pracy wcześniej. Nie wyobrażam sobie tego przy dokonywaniu częstych zakupów.
No i na sam koniec - dużo szybciej jest zrobić przelew przez Internet od razu po złożeniu zamówienia, a czas gra często ważną rolę.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
scr pisze:Nie no nie rób sobie jaj proszę. Skoro jest na celowniku, a mimo wszystko prowadzi dalej biznes mając w dupie bezpieczeństwo klientów i narażając ich na nieprzyjemne konsekwencje to tym bardziej należy podać jego nazwę, by przestrzec innych przed potencjalnymi problemami. Nie chciałbym czegoś od niego zamówić i dostać wezwania na komendę z tego powodu. Myślę, że nie tylko ja.Mia Wallace pisze:Nie ma różnicy o którego vendora chodzi. Korzystał on z prepeidówek, żadna odpowiedzialność karna go nie dopadła. Swoją drogą vendor ma się dobrze i dalej prowadzi interes, więc nie ma po co podawać jego nazwy i odstraszać klientów :)
Dokładnie, myślę że to najwyższy czas aby podać o kogo wam chodzi. Z drugiej strony jeśli ten vendor prowadzi "interes" z legalnymi odczynnikami i ma się dobrze, to powinnien sam poinformować i wyjaśnić sprawę, albo wstrzymać działalność do czasu wyjaśnienia się sprawy...
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.