Mia Wallace pisze:Nie ma różnicy o którego vendora chodzi. Korzystał on z prepeidówek, żadna odpowiedzialność karna go nie dopadła. Swoją drogą vendor ma się dobrze i dalej prowadzi interes, więc nie ma po co podawać jego nazwy i odstraszać klientów :)
Mia Wallace pisze:Dziwie się tylko że robicie przelewy z własnych kont, zamiast iść i zapłacić anonimowo w banku.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Dalej - robienie przelewów w banku jest możliwe tylko w godzinach pracy banku, a te na ogół pokrywają się z godzinami pracy. Zawsze jak coś musiałem załatwiać w banku to musiałem wychodzić z pracy wcześniej. Nie wyobrażam sobie tego przy dokonywaniu częstych zakupów.
No i na sam koniec - dużo szybciej jest zrobić przelew przez Internet od razu po złożeniu zamówienia, a czas gra często ważną rolę.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
scr pisze:Nie no nie rób sobie jaj proszę. Skoro jest na celowniku, a mimo wszystko prowadzi dalej biznes mając w dupie bezpieczeństwo klientów i narażając ich na nieprzyjemne konsekwencje to tym bardziej należy podać jego nazwę, by przestrzec innych przed potencjalnymi problemami. Nie chciałbym czegoś od niego zamówić i dostać wezwania na komendę z tego powodu. Myślę, że nie tylko ja.Mia Wallace pisze:Nie ma różnicy o którego vendora chodzi. Korzystał on z prepeidówek, żadna odpowiedzialność karna go nie dopadła. Swoją drogą vendor ma się dobrze i dalej prowadzi interes, więc nie ma po co podawać jego nazwy i odstraszać klientów :)
Dokładnie, myślę że to najwyższy czas aby podać o kogo wam chodzi. Z drugiej strony jeśli ten vendor prowadzi "interes" z legalnymi odczynnikami i ma się dobrze, to powinnien sam poinformować i wyjaśnić sprawę, albo wstrzymać działalność do czasu wyjaśnienia się sprawy...
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.