Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 584 / 21 / 0
Kim bym byl? Na pewno skonczylbym studia, na pewno mialbym lepsza prace bo teraz przez pare spraw karnych nie moge nic lepszego znalezc. Na pewno pamietal bym wiecej bo jak narazie to pomiedzy 18 a 26 rokiem zycia to jest jedna wielka plama. Moze uprawial bym sport zawodowo, bo bardzo lubialem grac w kosza. Na 100% lepiej by bylo z moim mozgiem i ogolnie zdrowiem.
  • 163 / 5 / 0
alkoholikiem znecajacym sie nad rodzina %-D
  • 45 / 2 / 0
napewno bylbym juz zonaty albo zareczony, mial stala prace, samochod, jakies lokum i nie byl pojebany :D
  • 3959 / 149 / 0
BOGIEM BYUBYM

a tak jestem tylko papiezem

:retarded:
niedojebanie genetyczne
  • 32 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SempreWro »
pijaczyną była bym. Bo nie miałabym żadnej alternatywy od alkoholu. A gdyby nie alko miała bym średnie już rok temu ;)
  • 119 / 4 / 0
Prawdopodobnie byłbym wzorowym synem i uczniem.
  • 186 / 7 / 0
Na pewno byłbym mniej świadomy, za to mógłbym być jeszcze lepszym uczniem.Miałbym lepsza pamięć krótkotrwałą i "przedwczoraj" nie byłoby mistyczna krainą nie do przypomnienia sobie.Może byłbym mniej obyty z życiem.Teraz szykuje się na psajko i liczę, że odmienią moje życie na lepsze.
Obróć życie w żart
  • 236 / 19 / 7
Nudnym normikiem.
Uwaga! Użytkownik chujkurwa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 569 / 20 / 0
Śmieszą mnie teksty typu

"jak nie cpalem byłem leszczem, jak zacząłem brać jestem kozakiem"

Ha ha ha, nie mogę :D

W sumie nie wiem czy to bardziej śmieszne czy żałosne
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 2 / 0
Trudno powiedzieć, dopiero zacząłem moją przygodę i to od tryptamin :-D wcześniej nawet alkoholu i marychy nie tykałem, raczej nie będę się tykał stymulantów i depresantów, psycho jedyna słuszna droga... dla mnie :-p Teraz 20 lvl w życie, zobaczymy co będzie za 5 lat i wtedy tu się ładnie opiszę o ile wcześniej nie przejdę w czwartą gęstość.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.