Venomous pisze: Witam,
wlasnie tak napisal cannabis101 tez chcialbym sie dowiedziec jak zachowa sie odmiania Papaya na oucie? ktos eksperymentowal z ta odmiana?
Tak mi sie wydawało...
Venomous pisze: Witam,
wlasnie tak napisal cannabis101 tez chcialbym sie dowiedziec jak zachowa sie odmiania Papaya na oucie? ktos eksperymentowal z ta odmiana?
Podobno papaya to Mango->a mango to Afghan*KC33->czyli powinno dobrze sobie radzic ;-)
zork pisze: khe khe a ja mam zamiar sprobowac Haze x AK 47 z Hygro na outdoora nie dojdzie co? kurde ale sproboje ;)
zobaczymy ]
Lepiej skrzyżuj to z czymś bardzo wczesnym. Hybryda haze/ak X durban czy mexican sativa.. będzie miała już bardzo duże szanse dojść w pełni : a przy takim rodowodzie można się spodziewać czegoś naprawdę interesującego.
Tak na chłopski rozum : Ak48 dochodzi raczej późno : i nie jest zbyt pewne out. Haze nie ma żadnych szans: wiec F1 pomiędzy nimi. .. nie ma po prostu szans dojść. Pewnie zachowa się podobnie do jack herrera.. przynajmniej z miesiąc za mało czasu...
zork pisze: owszem juz myslalem nad tym, czysty Durban pewnie szybciej dojdzie niz MexicanSativa? czy porownywalnie?
TasteOfHaze pisze: dochodzi dziki mial ja na out 2003 wraz z top 44 obie doszly i byly dobre
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.