Venomous pisze: Witam,
wlasnie tak napisal cannabis101 tez chcialbym sie dowiedziec jak zachowa sie odmiania Papaya na oucie? ktos eksperymentowal z ta odmiana?
Tak mi sie wydawało...
Venomous pisze: Witam,
wlasnie tak napisal cannabis101 tez chcialbym sie dowiedziec jak zachowa sie odmiania Papaya na oucie? ktos eksperymentowal z ta odmiana?
Podobno papaya to Mango->a mango to Afghan*KC33->czyli powinno dobrze sobie radzic ;-)
zork pisze: khe khe a ja mam zamiar sprobowac Haze x AK 47 z Hygro na outdoora nie dojdzie co? kurde ale sproboje ;)
zobaczymy ]
Lepiej skrzyżuj to z czymś bardzo wczesnym. Hybryda haze/ak X durban czy mexican sativa.. będzie miała już bardzo duże szanse dojść w pełni : a przy takim rodowodzie można się spodziewać czegoś naprawdę interesującego.
Tak na chłopski rozum : Ak48 dochodzi raczej późno : i nie jest zbyt pewne out. Haze nie ma żadnych szans: wiec F1 pomiędzy nimi. .. nie ma po prostu szans dojść. Pewnie zachowa się podobnie do jack herrera.. przynajmniej z miesiąc za mało czasu...
zork pisze: owszem juz myslalem nad tym, czysty Durban pewnie szybciej dojdzie niz MexicanSativa? czy porownywalnie?
TasteOfHaze pisze: dochodzi dziki mial ja na out 2003 wraz z top 44 obie doszly i byly dobre
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.