Venomous pisze: Witam,
wlasnie tak napisal cannabis101 tez chcialbym sie dowiedziec jak zachowa sie odmiania Papaya na oucie? ktos eksperymentowal z ta odmiana?
Tak mi sie wydawało...
Venomous pisze: Witam,
wlasnie tak napisal cannabis101 tez chcialbym sie dowiedziec jak zachowa sie odmiania Papaya na oucie? ktos eksperymentowal z ta odmiana?
Podobno papaya to Mango->a mango to Afghan*KC33->czyli powinno dobrze sobie radzic ;-)
zork pisze: khe khe a ja mam zamiar sprobowac Haze x AK 47 z Hygro na outdoora nie dojdzie co? kurde ale sproboje ;)
zobaczymy ]
Lepiej skrzyżuj to z czymś bardzo wczesnym. Hybryda haze/ak X durban czy mexican sativa.. będzie miała już bardzo duże szanse dojść w pełni : a przy takim rodowodzie można się spodziewać czegoś naprawdę interesującego.
Tak na chłopski rozum : Ak48 dochodzi raczej późno : i nie jest zbyt pewne out. Haze nie ma żadnych szans: wiec F1 pomiędzy nimi. .. nie ma po prostu szans dojść. Pewnie zachowa się podobnie do jack herrera.. przynajmniej z miesiąc za mało czasu...
zork pisze: owszem juz myslalem nad tym, czysty Durban pewnie szybciej dojdzie niz MexicanSativa? czy porownywalnie?
TasteOfHaze pisze: dochodzi dziki mial ja na out 2003 wraz z top 44 obie doszly i byly dobre
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.