Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 310 / 5 / 0
Próbowałem waporyzować 2 razy z lufy obie fazy moge porównać do spalenia 50 mg am2201 - Totalna dysocjiacia, plucie, wykrzywianie mordy i całkowity zanik świadomośći nie polecam waporyzacji nikomu :-/ dam jeszcze szanse dla maczanki o bardzo małym stęzeniu ale ogólnie mam przeczucie że to kolejny kanna gówno który spodobać sie może jedynie dresiką z osiedla którzy lubią faze typu młotkiem w głowe ;-)

Ps no i ich dilerom którzy bedą dawać im to gówno za ostatni zegarek z komuni
  • 425 / 3 / 0
Luz, po prostu ostro przedawkowałeś, małe dawki są lajtowe i przyjemne nawet wśród osób, które (prawie) nie miały styczności z syntetykami.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 156 / 2 / 0
Na ile polecacie dla typa z wyzerowaną tolerką, od miesiąca paliłem ze 3 razy, pięknie dałem z detoxem :)
Paliłem po sylwestrze, o 1-2 sekundy za długo ściągałem dym z gotowej maczanki to myślałem że zejdę, pierwszy raz zdarzyło mi się żebym rozebrał się do bokserek i przykleił do zimnej ściany licząc sekundy na zegarku, a dłużyło się w chuj, stąd mój nie pokój. AMke robiłem normalnie 1/20 tak samo bb 1/20 i podobne, obecnie boję się pokarać.
  • 310 / 5 / 0
W małych dawkach nie jest jeszcze takie najgorsze ale jak dla mnie zbyt dużo analogi do am2201, ciśnienie na dorzutke brak snu po dłuższym stosowaniu... nie dla mnie :-O dzieki bogu za klony inaczej latałbym pewnie po to do dila jeszcze pare razy ^_^
  • 7 / 1 / 0
Miałem okazję kilka razy przetestować tą mieszankę... może zacznijmy więc od początku.

Na trzeźwo - po wypaleniu lufki z ~ 1/20 grama (mieszane z tytoniem, 1,5 papierosa) wchodzi mocny upierdol - wręcz mogę powiedzieć, że wgniata w ziemię - i lekka dysocjacja. Od razu robi się śmiesznie, efekt porównałbym do mocnej indyki (przynajmniej jeśli o ten upierdol chodzi ;)). Nie polecam dopalania kolejnej lufy przed 10-15 minutami, łatwo się tym przepalić. W większych ilościach powoduje strach, niepokój, stany lękowe - ogólnie nic przyjemnego. Jest na prawdę mocny, ale miłośnikom dobrego relaksu nie przypadnie do gustu. No... chyba, że ktoś się lubi zdewastować, tak jak ja ;)

+ 2C-P - doskonałe połączenie. Mocny i przyjemny rozpierdol, czyli dokładnie to, czego chciałem od tych zabaweczek ;) po 10-15 mg 2C-P mieszanka działa jako świetny dopełniacz - palony buch/2 buchy raz na 15/20 minut doskonale uzupełnia bobmę, kiedy spaliłem bongo z lufki i 1,5 litrowej butelki po wodzie mineralnej przez 20 minut nie dało się ze mną rozmawiać (napad śmiechawki, to trwało dosłownie 20 minut, nie mogłem wydobyć z siebie żadnego słowa). Ogólnie mix godny polecenia dla amatorów mocnego rozpierdolu ;)

+ 5-APB - tutaj również przekonałem się, że na trzeźwo potencjał mieszanki jest dużo mniejszy, co prawda trzeba było dopalać częściej po APB, ale... po "przepaleniu się" na bombie zacząłem turlać się po podłodze, wturlałem się nawet na oparcie od kanapy (z poziomu podłogi, nie pytajcie jak to zrobiłem ;)) potem nawet wymyśliłem piosenkę i ją zaśpiewałem ("Całka z kurwy = kurwa mać", dziewczyna akurat rozwiązywała zadanka z analizy a ja siedziałem obok i kopciłem i... tak mi się udzieliło ;)), szkoda tylko, że nikt nie nagrał tego... ogólnie dobrze się łączy i poprawia euforyczne efekty APB. Mix godny polecenia ale nie przepalajcie za dużo... może skoczyć trochę ciśnienie.

+ MXE - co tu dużo gadać, podróż w inny wymiar ;) Leżałem z zamkniętymi oczami i widziałem siebie od tyłu, jak leżę, muzyka robiła bardzo przyjemne wrażenia, dysocjacja na na prawdę wysokim poziomie, tego oczekiwałem od takiej mieszanki. Chociaż osobiście wolę MXE + UR-144, ale ta mieszanka też spełnia oczekiwania.

Ogólnie mieszanka warta uwagi, tylko trzeba uważać, żeby się nie przepalić. Szybko rośnie tolerka i jest na prawdę cienka granica między dobrą jazdą a ciężkim tripem... ogólnie lepiej mieszać z czymś psychodelicznym, sama z siebie nie ma aż takiego potencjału. Potężniejsze od AM-2201, dobre dla tych, co lubią leżeć i mieć rozpierdol ;)
  • 425 / 3 / 0
O jakich najcięższych efektach ubocznych przy tym kanna słyszeliście?
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 295 / 3 / 0
Ciężko pewnie mówić o czymkolwiek, ze względu na dość małe zainteresowanie substancją. Mnie osobiście napierdalają zęby. Najmocniejszy kanna jaki paliłem
ohohosialalala
  • 992 / 17 / 0
Jean la Chouette pisze:
O jakich najcięższych efektach ubocznych przy tym kanna słyszeliście?
O O zgonach słyszałem, to chyba najcięższy skutek uboczny. I uważam, że ostre przepalanie tym szatanem może zgonem się skończyć, bo miałem mierzone cisnienie po tym, 190/130 czy jakoś tak i pięło się w góre...
Skutek uboczny = nagła śmierć (gdzieś w ulotce po leku tak pisało, ładny skutek uboczny)

Nawet z moją tolerką to coś jest zbyt pojebane by to palić. To już wole am-2201 lajtowszy moim zdaniem. W każdej dawce. Jestem coś genetycznie podatny na 5f-pb-22 bo nic mnie tak mocno nie robi. I dobrze, bo schizofreniczna faza po kana to nie jest szczyt moich marzeń.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 425 / 3 / 0
Nie tylko Ciebie to tak robi, 5f-pb22 po prostu jest pojebane. %-D

Też słyszałem o tych śmierciach, z tego co pamiętam serce wysiadło, jednak moje serce na kanna zachowuje się zupełnie normalnie, ze 2 razy zaczęło bić szybciej, mocniej, ale to z powodu przestraszenia się czegoś (realnego).

Inne efekty uboczne? Kogoś zaczęły boleć kości, ktoś oślepł, wyłysiał, komuś odpadła noga? Myślę, żeby na dłuższy czas przerzucić się na tego szatana z 5f-akb48, które nie powodowało u mnie praktycznie żadnych fizycznych skutków ubocznych (silnymi zmianami w myśleniu i rozwaloną pamięcią się nie przejmuję) i robię wstępny wywiad :-)
  • 483 / 69 / 0
Zapodajcie jakieś linki, cytaty.
Jutro dojdzie paczuszka z 4-rema kannasiami (m. in. ten), to rozpocznę testy.
Ciekawych rzeczy na tym hajpie można się dowiedzieć, no no :-D

Edit:
http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... p?t=238937
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.