A druga to taka, że mimo wszystko chciałbym mieć trochę mniejsza "chcicę"... zastanawiam się czy jakiś sport, wysiłek fizyczny, w który bym się zaangażował nie dałby ukojenia. Może wyładowałbym wtedy większość energii.
A swoją drogą - taki offtop - wiecie, że zawodowym kolarzom zaleca się powstrzymywanie się od seksu przez długie tygodnie treningów przed ważnymi wyścigami? Wychodzi na to, że bardziej niewyżyci są wydajniejsi na dwóch kółkach. Ja sam doświadczyłem tego, że po intensywnym seksie ostro sflaczały bywam na siodełku.
Jooseph pisze: Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Chciałbym jednak tymczasowo obniżyć swój popęd, ponieważ głupio się czuję, gdy 90% spotkań kończy się w wyrze, po czym ja zaspokojony opadam z sił i czuję mega wkurwienie na samego siebie, że znów kurva jego mać nie udało mi się jej doprowadzić ... Moje męskie ego wygląda tak > :emo:
Virus X pisze: ... hinduscy tantrycy praktykują powstrzymywanie się przed wytryskiem...
Grass2 pisze:Może dodatkowym problemem jest, że za szybko kończysz, może nad tym powinieneś popracować? Są pewne ćwiczenia, które mogłyby pomóc.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.