Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 201 / / 0
Przyczyną blokady jest jakiś koleś (kretyn), który dawno temu ją zostawił. Powiedział, że nie może z nią być, bo jest za gruba! Choć nie była, wiem bo znam ją od bardzo dawna :/ I w taki właśnie sposób przez kolesia, który lubi wieszaki pokroju Anji Rubik nie mogę teraz zaspokoić swojej kobiety... To jedna sprawa.

A druga to taka, że mimo wszystko chciałbym mieć trochę mniejsza "chcicę"... zastanawiam się czy jakiś sport, wysiłek fizyczny, w który bym się zaangażował nie dałby ukojenia. Może wyładowałbym wtedy większość energii.
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2012 przez Jooseph, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 111 / / 0
Seks tantryczny?
  • 463 / 7 / 0
Mocno wyczerpujące treningi np. sportów walki typu MMA, BJJ, Muay Thai, boks byłyby jak najbardziej dobre i pewnie sporo swoich sił i energii zostawisz na macie. I przy okazji nauczysz się paru technik, które mógłbyś wykorzystać na tym typie, który w taki sposób zniszczył seksualność Twojej kobiety.
  • 201 / / 0
I to chyba będzie najlepsze rozwiązanie, bez zbędnego szprycowania się różnymi środkami.
  • 1345 / 6 / 0
No nie wiem, u mnie ostre treningi rowerowe na dłuższą metę podwyższały libido - które i tak wysokie jest.
A swoją drogą - taki offtop - wiecie, że zawodowym kolarzom zaleca się powstrzymywanie się od seksu przez długie tygodnie treningów przed ważnymi wyścigami? Wychodzi na to, że bardziej niewyżyci są wydajniejsi na dwóch kółkach. Ja sam doświadczyłem tego, że po intensywnym seksie ostro sflaczały bywam na siodełku.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 463 / 7 / 0
Wiem, nic niezwykłego. Sperma = testosteron, męska energia i chęć rywalizacji, zdobywania. Wszystko co sprawia, że mężczyźni dominują w sporcie nad kobietami. Ogólnie duża siła i potencjał tkwi w nasieniu, nie bez przyczyny niektórzy mnisi, pustelnicy, mędrcy, hinduscy tantrycy praktykują powstrzymywanie się przed wytryskiem.
  • 59 / / 0
Jooseph pisze:
Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Chciałbym jednak tymczasowo obniżyć swój popęd, ponieważ głupio się czuję, gdy 90% spotkań kończy się w wyrze, po czym ja zaspokojony opadam z sił i czuję mega wkurwienie na samego siebie, że znów kurva jego mać nie udało mi się jej doprowadzić ... Moje męskie ego wygląda tak > :emo:
Może dodatkowym problemem jest, że za szybko kończysz, może nad tym powinieneś popracować? Są pewne ćwiczenia, które mogłyby pomóc. Szkoda psuć potencję przez chemię. Z Dextrometorfanem jest tak, że obniża libido i występują problemy z orgazmem, także dużo później po zaniechaniu przyjmowania.
"Bądźmy dla siebie dobrzy, a świat będzie lepszy"
  • 111 / / 0
Virus X pisze:
... hinduscy tantrycy praktykują powstrzymywanie się przed wytryskiem...
:)
  • 1345 / 6 / 0
Grass2 pisze:
Może dodatkowym problemem jest, że za szybko kończysz, może nad tym powinieneś popracować? Są pewne ćwiczenia, które mogłyby pomóc.
Jakieś specjalne, ultra grube gumki... Najlepiej takie z wypustkami, one to lubią (myślałem, że to zawracanie głowy, dopóki nie spróbowaliśmy). Jak się spuszczasz za szybko, to wypij 1-2 piwka przed seksem.

Bender

• 201 / / 0
Panowie, nie w tym problem... Na przykład po metamfetaminie sprzęcior był twardy jak stal, a dojśc nie mogłem za cholerę... i tak ni huhu :| Popracuję nad rozwiązaniem problemu. Myślę, że temat nie dość, że zboczył na inne tory to został już wyczerpany. ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.