Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 52 / / 0
Im dluzej smazysz tym mniej wyrazna jest ta 'mozliwosc rozwoju'. Rozwinac to sie mozesz po przegieciu z dawka LSD :D
Wg mnie dorabianie ideologii, wszedobylscy rastamani i ludzie ktorzy pala 'swiete ziele od pana boga' to glupota.
baka pomaga spojrzec z innej strony, but cmon, to tylko sianko ktore przypadkiem reaguje z naszym organizmem w ten a nie inny sposob.
  • 968 / 96 / 0
Zanik ambicji,zanik uczuć, otępienie, zamiana w obleśnego, chamskiego dziada i konfidenta, uważającego że jest lepszym od innych, zanik wartości moralnych, zabicie sumienia, usprawiedliwianie, infantylizacja, agresja, nudne wypowiedzi, nastawione na odbiór, zezwierzęcenie, otępienie.
  • 418 / 2 / 0
-upośledzenie pamięci krótkotrwałej
-zamulenie
-otępienie
-odrealnienie
-mniejsza skuteczność skutecznego zapamiętywania czegoś na dłuższą metę
-agresja wynikająca brakiem tematu człowieka będącego w zielonym letargu
-człowiek tyje, portfel chudnie
-zawieszki
-osmolenie płuc a co za tym idzie gorsza sprawność fizyczna
-uzależnienie psychiczne
-roślinkowatość
-gorszy czas reakcji
-bujanie w obłokach
-upośledza kontakt z ludźmi
-ogłupienie

Okazjonalne palenie takich rzeczy nie powoduje :)
  • 292 / 5 / 0
hah, właśnie. W moim przypadku oprócz przepalania kosmicznej ilości pieniędzy to przejadałem pół wypłaty :D
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 418 / 2 / 0
nie tylko ty... :d ja najwięcej w swoim życiu wydałem właśnie na stuff tak mi się wydaje.. no i na mieszanki z dopków ale nie tyle co na baczkę he :) Najbardziej szkoda tych pieniędzy dla tego lepiej sadzić niż kupować :)
  • 192 / 4 / 0
Mateo017 pisze:
Okazjonalne palenie takich rzeczy nie powoduje :)
gandzia zostawia ślad jak sanek płoza - paktofonika
Oddycham, bo jestem przesądny.
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
  • 418 / 2 / 0
Co ma to porównanie do mojego postu he.Oni jarali na umór, magik potrafił od rana stać z lufką na balkonie i palić więc nie ma się co dziwić że tak nawinęli.

Tak mi się wydaje że palenie w dzień w sensie psychicznym jest bardziej szkodliwe od alkoholu pijącego też co dzień.Sporadycznie obie substancje raczej nie szkodzą na psyche a fizycznie alko przoduje w skutkach :)
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2012 przez Mateo017, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 192 / 4 / 0
Chodzi mi o to, że każde palenie ma skutki, nawet to niewinne. Zresztą co to znaczy okazjonalne? Raz na 2 dni? Czy raz na pół roku?
Mateo017 pisze:
Oni jarali na umór, magik potrafił od rana stać z lufką na balkonie i palić więc nie ma się co dziwić że tak nawinęli.
Ja tam nie wiem, wiem, że Magika baba z maty męczyła ;P Zresztą wtedy był inny staf.
  • 3490 / 55 / 0
Jak inny?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 192 / 4 / 0
Samosieja leśna lub polna.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.