A palić należy z rozwagą i co jakiś czas robić sobie dłuższy post - wtedy nie będzie problemu.
Jakichkolwiek innych stanów lękowych typu: policja, ktoś mnie obserwuje , będzie przypał itp nie uświadczyłem.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
W ankiecie zaznaczylem opcje pierwsza. Nie, ze to jakis wielki, negatywny objaw. Po prostu najwiekszy, z tych wystepujacych. Znam Marie juz na tyle dobrze, ze raczej nic mnie od niej skutecznie nie zniecheci.
Wiesz co mnie boli ? Że w głowach się pierdoli.
Bez kitu po paleniu największy dyskomfort sprawiają mi zjebani ludzie jeśli takowi pojawią w moim otoczeniu. To podchodzi pod lęki, lęk przed tym że świat jest zjebany bardziej niż myślałem.
A tak serio z opcji ankietowych chyba suchość w nosie i ustach, i czasem paranoje jak przesadzę.
Moje posty to fikcja literacka.
Reszty wym. w ankiecie nie doświadczyłem, raz - poczucie szybkiego bicia serca, ale tylko na początku przygody z mj gdy nie wiedziałem dokładniej 'co to jest ta marihuana' :)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe