...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 906 / 75 / 19
25 maja 2017herbatkaUtadka pisze:
Mam to samo, strasznie dziwne. Skręt roczny, w tym kilka dni dobrego samopoczucia. Doraźnie pomaga mi 4F-MPH, ale tylko jak zacznę dzień od konkret śniadania, shaka białkowego, suplementy i siup mała ilość fenidatu, ale ok. 10mg, max 15mg, czasem jest kozak po 5-7mg. Dlatego sypie zawsze 15mg i na 3 dziele i dojadam, aż osiągnę właściwy stan. Benzo nijak nie pomagają mi na skręta, czy to tego "prawdziwego" czy suchego. Czasem, aż mi gorzej. Jednak wstanie się z łóżka i ogarnięcie tego dobrego śniadania wymaga ode mnie ultra wysiłku, brak sił totalnie, slaniam się na nogach. Jednak staram się to robić, coby psyche wzmocnić.
Wreszcie nie jestem sama. %-D
Po ćpaniu czego tak masz i w jakich ilościach i jak długo? Przez ten rok zero, null ćpania (pomijając benzo)?
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 26 / 4 / 0
PST głownie(3-4lata), czasem fent, czasem jakiś inny wynalazek wpadł, wcześniej koda. Teraz benzo czasem i 4f-MPH. Na początku przygody z narkotykami na pierwszym miejscu były stimy, chociaż zwykle był to miks alko+stim i często LSD ze względu na specyfikę imprez na których bywałem.
  • 906 / 75 / 19
@herbatkaUtadka - mówiłam, że to opio głównie tak tylko mogą pokarać człowieka. Przejebane.
  • 26 / 4 / 0
Opio na stówę, aczkolwiek koda mnie tak nie rozłożyła na łopatki. Ogarnąłem się po niej do stanu używalności dość sprawnie i szybko. Po PST u mnie najgorzej, pewnie dlatego, że mamy tam cały zestaw alkaloidow. No i dlatego, że to mój ulubiony drug. Próbowałem z leków sertraliny, fluoksetyny, trazodonu z wenlafaksyną i nie bardzo chciały zaskoczyć. Byłem z tym u psychiatry, psychologa, chodziłem na terapię. Obecnie wszystko to poszło w pizdu, bo nie mam siły, może za szybko się poddałem. I czekam w takiej stagnacji, aż może ktoś coś wymysli, albo samo przejdzie. Aczkolwiek jest to upierdliwe. Dla mnie i dla otoczenia. A z tymi benzo, że blokują regenerację to sam nie wiem, nie nakurwiam ich w opór, nigdy na dzień, tylko na sen. Poza tym Flubromazepam jest w miksie Johnnego, który ma pomóc w dojściu do siebie.
  • 906 / 75 / 19
Ale codziennie na sen je jesz? I ile tego benzo i jakie?

Kurwa, jak Ty po "lajtowym" PST tak masz, a ja wszystko, co popadnie, po kablach ładowałam. 10 miesiąc na czysto i nadal skręt. A Ty kiedy ostatnie ćpanie miałeś?
  • 1 / / 0
Mam problemy z wahaniami nastrojów coraz częstrze
  • 3 / / 0
2.5 roku czystości od amfy i wielkie nieszczęście. Caly ten czas nie wytrzymuje sama ze sobą...

"Nanana do rana to Tony Montana. I znów kod choć w sumie to dramat - jesteś stworzony do ćpania"

Wole brać amfetamine do konca życia niż być tak nieszczęśliwa że leki i terapia nie pomagają. Krótka diagnoza - anhedonia.
Beznadzieja. A tak szczur z wężem i elegancko. Do pracy z uśmiechem, po pracy z uśmiechem...
  • 26 / 4 / 0
Walczyłem ze sobą kupę czasu, żeby się do czegoś zmotywować. Trafiłem do szpitala na tydzień i po powrocie czuję się kompletnie inaczej. Pomimo całkiem poważnych złamań ramienia i kręgosłupa postanowiłem wrócić na zajęcia, ochoczo sprzątam lokum, gotuje i w ogóle jakiś bardziej prospołeczny jestem. Myślałem, że ten marazm spowodowany był morfiną, ale jednak chyba nie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".