Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Ja też miałem okazję testować pare razy i nic specjalnego.... gram poszedł w 2h wszystko donosowo w dość krótkich odstępach i po 3-5 minutach takie ćpuńskie ujebanie, roztrzęsiony trochę obraz, pijane myślenie......i po 1,5h powrót do normalności, zero zejścia. Raz testowane oralnie z sokiem pomarańczowym przez przypadek i słabe działabnie. U mnie wspaniale zadziałało sniff 0,8g + kuleczka dobrego grassu i nie wiem co się dzieje :) u mnie zajebiście wzmaga działanie zioła ! KOSA :)!!!
Uwaga! Użytkownik adrianosprinter nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: Mysza88 »
Możliwa jest waporyzacja MDAI?
  • 350 / 4 / 0
mdai + 6-APB + buf ? szukam jakiegos konkretnego mixa
  • 1179 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: pyzg »
Powiedzieli Ci juz w watku o apb ze na chuj miksowac apb.
No, chyba ze chcesz zespolu serotoninowego czy innego chujstwa.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Dokładnie, znasz w ogóle możliwości 6-APB, że pytasz o tak ryzykowny i wyrafinowany miks? Spróbuj 6-APB alone, i dopiero oceń czy trzeba to z czymś mieszać... Potencjalny miks z alkoholem etylowym jest już niebezpieczny... Ale przecierajcie szlaki, ćpuny... Trzeba skądś wiedzieć "how far the man can get it, and survive!" ;D
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2011 przez Reez, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 350 / 4 / 0
probowalem 6-APB i to nic specjalnego jak dla mnie (chyba ,ze mialem nie odpowiedni sort....). dlatego pytam o miksy.
Ps. bralem z [cut]

sklepy - surveilled
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
To nie wiem co jest z Tobą, w takim razie.
  • 1472 / 26 / 0
Zmiena choć odrobinkę percepcje tak jak inne MDxx czy działa tylko fizycznie
  • 207 / 13 / 0
czy kawa zaradzi cos na ta typowa zamulke po MDAI ? np.500ml energola
  • 1290 / 7 / 0
Jakiś nie za bliski czas temu miałem okazję spróbować. Powiem tak, bardzo przypadło mi do gustu, zero stymulacji tylko uczucie tej czystej przyjemności i takiego rozluźnienia. A działanie rozłożyłem sobie tak, że zaczęło klepać jak jechałem na uczelnie, a przed samym wykładem, który odbywał się na auli (tak więc pełen lajcik) dopaliłem jedną bitkę mj. No i wtedy rozpoczęło się pełen relaksik. Sama substancja trochę mało ekonomiczna, ale spodobała mi się bardzo, nawet i sama (no może z mj) działa bardzo fajnie. No i da się normalnie później spać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich