Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Ja też miałem okazję testować pare razy i nic specjalnego.... gram poszedł w 2h wszystko donosowo w dość krótkich odstępach i po 3-5 minutach takie ćpuńskie ujebanie, roztrzęsiony trochę obraz, pijane myślenie......i po 1,5h powrót do normalności, zero zejścia. Raz testowane oralnie z sokiem pomarańczowym przez przypadek i słabe działabnie. U mnie wspaniale zadziałało sniff 0,8g + kuleczka dobrego grassu i nie wiem co się dzieje :) u mnie zajebiście wzmaga działanie zioła ! KOSA :)!!!
Uwaga! Użytkownik adrianosprinter nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: Mysza88 »
Możliwa jest waporyzacja MDAI?
  • 350 / 4 / 0
mdai + 6-APB + buf ? szukam jakiegos konkretnego mixa
  • 1179 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: pyzg »
Powiedzieli Ci juz w watku o apb ze na chuj miksowac apb.
No, chyba ze chcesz zespolu serotoninowego czy innego chujstwa.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Dokładnie, znasz w ogóle możliwości 6-APB, że pytasz o tak ryzykowny i wyrafinowany miks? Spróbuj 6-APB alone, i dopiero oceń czy trzeba to z czymś mieszać... Potencjalny miks z alkoholem etylowym jest już niebezpieczny... Ale przecierajcie szlaki, ćpuny... Trzeba skądś wiedzieć "how far the man can get it, and survive!" ;D
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2011 przez Reez, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 350 / 4 / 0
probowalem 6-APB i to nic specjalnego jak dla mnie (chyba ,ze mialem nie odpowiedni sort....). dlatego pytam o miksy.
Ps. bralem z [cut]

sklepy - surveilled
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
To nie wiem co jest z Tobą, w takim razie.
  • 1472 / 26 / 0
Zmiena choć odrobinkę percepcje tak jak inne MDxx czy działa tylko fizycznie
  • 207 / 13 / 0
czy kawa zaradzi cos na ta typowa zamulke po MDAI ? np.500ml energola
  • 1290 / 7 / 0
Jakiś nie za bliski czas temu miałem okazję spróbować. Powiem tak, bardzo przypadło mi do gustu, zero stymulacji tylko uczucie tej czystej przyjemności i takiego rozluźnienia. A działanie rozłożyłem sobie tak, że zaczęło klepać jak jechałem na uczelnie, a przed samym wykładem, który odbywał się na auli (tak więc pełen lajcik) dopaliłem jedną bitkę mj. No i wtedy rozpoczęło się pełen relaksik. Sama substancja trochę mało ekonomiczna, ale spodobała mi się bardzo, nawet i sama (no może z mj) działa bardzo fajnie. No i da się normalnie później spać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.