Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 353 / 0
AE86 pisze:
mati14pl pisze:
Mj legal, ale mozesz posiadac do 3 g i hodowac 1 roslinke w domu.
Jakos szczerze mowiac nie chce mi sie w to wierzyc ;] Jest tak napisane w belgijskim prawie? Moze Belgowi by przepuscili, watpie zeby to sie tak pieknie mialo z Polakami, choc fakt, ze belgijski dowod mam. A skad wiesz o tym wymuszaniu? Miales juz cos takiego?
mati14pl pisze:
A i co do psow to uwazaj bo kurwy straszne, zalezy od ich humoru.
Wiem, to nie Holandia, ze Cie jeszcze szluga poczestuja :-D
3-5g zdepenalizowane do posiadaniai uzytkowania wlasnego, prywatnego. czyli mozesz robic co chcesz na wlasnej posesji z tym zielskiem, byle nie bylo w poblizu maloletnich.
i jeden damski krzaczek takze dozwolony dla pelnoletnich.
jak zlapia, to zalezy od ich nastroju rzeczywiscie.
  • 6 / / 0
WItam

Czy moglbys ktos poinformowany napisac czy w BE legalne sa natepujace psychodeliki:

metoxetamina
fenyloetyloaminy
dysocjanty
?

BYlbym wdzieczny za odp.
  • 357 / 3 / 0
Re: Belgia
Nieprzeczytany post autor: Cyric »
anon009 pisze:
WItam

Czy moglbys ktos poinformowany napisac czy w BE legalne sa natepujace psychodeliki:

metoxetamina
fenyloetyloaminy
dysocjanty
?
metoxetamina - legalna

fenyloetyloaminy - a nei znam tego psychodelika, wiec ciezko powiedziec

dysocjanty - tego tez

? - i tego rowniez

Pzdr.
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Dzieki za odpowiedz.

Zdazylem sie rozeznac w temacie i znalazlem chyba wyczerpujace info nt. legalnosci substancji w tym kraju.

Tutaj lista substancji kontorlowanych http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi_lo ... e_name=loi
  • 3362 / 353 / 0
MXE - legalna
fenyloetyloaminy - no kurwa zalezy jakie, jest ich kilkaset.
dysocjanty - ketamina kontrolowana, DXM drogie i w malych dawkach, salvia nielegalna
  • 6 / / 0
Piszac o fenkach mialem na mysli glownie 25D NBOMe,no moj blad ,ze tak uogolnilem.

jeszcze dla potwierdzenia sie zapytam. Czy DOC i 4-AcO-DMT i ziarna (w polsce i w usa llegal,wiec wydaje mi sie, ze w BE tez,ale dla pewnosci niie zaszkodzi zapytac) Desmanthus Illinoensis sa tez legalne?

Dzieki
  • 3362 / 353 / 0
nbomy legalne. 4acodmt legalne, doxy nie wiem jak, ale chyba tez. ziarna zawieraja DMT, wiec teoretycznie powinny byc nielegalne, ale chuj cie bedzie kontrolowal o jakies glupie ziarenka.
  • 25 / / 0
plusz pisze:
Ktoś wie coś na temat Ghent (Belgia)? Gdzie, co i jak? Jakie kluby, parki, etc. Jestem tu od paru dni. To miasto studenckie, ale studenci przyjeżdżają za parę tygodni dopiero.
Mam takie samo pytanie odnośnie Brukseli... ;) I przy okazji, czy ktoś z was może tam mieszka?
Uwaga! Użytkownik arachne nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 353 / 0
ja ci moge powiedziec, ze jak sie pokrecisz po kampusach akademickich i popytasz o to i tamto wlasciwych ludzi, to znajdziesz. w klubach tez zaden problem cos ogarnac, ale latw tylko od bialych ludzi. MDMA jest zajebiste, krysztalki tez ostatnio na rynku nawet w dyskotekach.
  • 25 / / 0
Właściwych ludzi, hahah, no zobaczymy.
A możesz podrzucić nazwy dyskotek, w których na pewno się na coś natknę?
Są może jakieś parki/ place/ dzielnice skupiające rynek?
I dlaczego sugerujesz kupować tylko od białych?
Dzięki za odp ;)
Uwaga! Użytkownik arachne nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.