AE86 pisze:Jakos szczerze mowiac nie chce mi sie w to wierzyc ;] Jest tak napisane w belgijskim prawie? Moze Belgowi by przepuscili, watpie zeby to sie tak pieknie mialo z Polakami, choc fakt, ze belgijski dowod mam. A skad wiesz o tym wymuszaniu? Miales juz cos takiego?mati14pl pisze:Mj legal, ale mozesz posiadac do 3 g i hodowac 1 roslinke w domu.
Wiem, to nie Holandia, ze Cie jeszcze szluga poczestuja :-Dmati14pl pisze:A i co do psow to uwazaj bo kurwy straszne, zalezy od ich humoru.
i jeden damski krzaczek takze dozwolony dla pelnoletnich.
jak zlapia, to zalezy od ich nastroju rzeczywiscie.
Czy moglbys ktos poinformowany napisac czy w BE legalne sa natepujace psychodeliki:
metoxetamina
fenyloetyloaminy
dysocjanty
?
BYlbym wdzieczny za odp.
anon009 pisze:WItam
Czy moglbys ktos poinformowany napisac czy w BE legalne sa natepujace psychodeliki:
metoxetamina
fenyloetyloaminy
dysocjanty
?
fenyloetyloaminy - a nei znam tego psychodelika, wiec ciezko powiedziec
dysocjanty - tego tez
? - i tego rowniez
Pzdr.
Zdazylem sie rozeznac w temacie i znalazlem chyba wyczerpujace info nt. legalnosci substancji w tym kraju.
Tutaj lista substancji kontorlowanych http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi_lo ... e_name=loi
plusz pisze:Ktoś wie coś na temat Ghent (Belgia)? Gdzie, co i jak? Jakie kluby, parki, etc. Jestem tu od paru dni. To miasto studenckie, ale studenci przyjeżdżają za parę tygodni dopiero.
A możesz podrzucić nazwy dyskotek, w których na pewno się na coś natknę?
Są może jakieś parki/ place/ dzielnice skupiające rynek?
I dlaczego sugerujesz kupować tylko od białych?
Dzięki za odp ;)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.