Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 734 / 3 / 0
Kiedy bralam dexa to chudlam ile chcialam praktycznie i myslalam, ze hoho, jaka to cudowna mam przeminae materii. Odstawilam, przytylam 7kg i nie moge tego zrezucic juz zadnymi dietami, chyba wroce do dexowej, ale moj zoladek bedzie srednio zadowolony
  • 776 / 2 / 0
Ester pisze:
akaz, Ty masz gastro bez bakania :D
gastro to ja mam, jak mi ktoś wspomni o żarciu o 3 w nocy :D

a co do tematu jedzenia na drugi dzień po DXM... najlepiej zjeść DXM :gun:
  • 297 / / 0
Haha, ale żeś napisał %-D
  • 138 / / 0
Ja dexiłem przedwczoraj i od tamtej pory prócz jednego hotdoga ze stacji nie zjadłem nic i nadal nie mam ochoty :#: Zaraz coś chyba wepchnę na siłę bo sie przewrócę ... :-O
  • 84 / / 0
u mnie jak dotąd żadnych efektów co do apetytu. jem jak zwykle -.-
  • 1474 / 15 / 0
Nie wiem ja gdy deksze to jem normalnie 6-8 obfiyych posiłkóe + słodycze i przekaski dziennie. Przed lub tuż po aplikacji musze coś zjeśc bo gdymym na tripie poczył sie glodny to bad trip gwarantowany %-D
A co do zjazdu to raz zy dwa zdarzyło sie że nie zjadłem nic, ale omijając śniadanie jem co pół-godzine zupke chinśką i po późnym popołudnmiem już nadrabiam braki jak popiererdolony i jem puki nie czuje powrotu jedzenia w gardle.
Kocham jedzenie ponad każdy narkotyk :heart:
  • 18 / / 0
Ja po dexie nie jem, chociaż głodny jestem :P Zwyczajnie, smak jest do d... do bani. Tak jakby wszystko było żelką bez odrobiny cukru. tragedia.
  • 8 / / 0
A jak z chudnięciem przy wpierdalaniu dużej ilości deksa? Mam na myśli częste branie, nie jakieś tam ogromne dawki. Ja chudłem strasznie; do wszystkich spodni musiałem pasek nosić, bo mi z dupy spadały. Gdy nie brałem kilka tygodni - szybko wróciłem do normalnej wagi.
  • 98 / / 0
Chyba jestem jakiś dziwny, bo jakoś nie zauważyłem po dekszeniu jakiejś wielkiej utraty apetytu (no, chyba że na początku zwały), nie to że jej w ogóle nie ma, ale nie jest jakaś zbytnio uciążliwa, a apetyt mam niemały, tak gwoli ścisłości.

Co się tyczy słodyczy, to ja od tak sobie mógłbym wpieprzać kilogramy słodkości, więc nie wypowiem się o tym :-p.
  • 2310 / 11 / 0
Jadam przed DXM, w trakcie tripu i po DXM . ZAWSZE ! ! !
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.