Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1519 / 20 / 0
hah, przypomniało mi sie jak wyglądałem po 900 mg. Poprostu mięśnie mi zdrętwiały i chodziłem jak robot. I tak najlepszy był wyraz mojej twarzy, gdyż mięśnie facjaty również mi zdrętwiały icały czas miałem taką zdziwioną mine, jakbym zobaczył kota przemierzającego galaktyke na keyboardzie.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 9 / / 0
Oczy wielkie, ale to nic... ja jak nie zarzuce virlixu, to mam twarz spuchniętą jak by mnie stado dresów spotkało :yay:
  • 499 / 2 / 0
jestem zdziwiony na każdym kroku, oczy wyjebane gdzieś daleko... sobie latają, cyknę kiedyś fote co by mieli inni obraz jak sie wygląda bo nie widziałem jeszcze żadnego zdjęcia na tripie
  • 839 / 7 / 0
Nie wiem, jak ja wyglądam, ale wiem, że rozmyślanie o tym, może spowodować naprawdę poważne komplikacje w czasie tripu. Za zwyczaj chyba tak jest, że myślimy, że wyglądamy gorzej niż jest w rzeczywistości chociaż.. no coż, niektórzy wyglądają naprawdę źle :-D
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 663 / 13 / 0
Ja generalnie po deksie wyglądam jak ogromny, powykrzywiany na wszystkie możliwe strony pomidor z wielkimi czarnymi talerzami po obu stronach nosa, którego zaraz miałoby rozsadzić ciśnienie. Zrobiłem kiedyś zdjęcie, niestety już go nie mam, ale i tak bym go tu za chiny nie umieścił %-D
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3248 / 3 / 0
brutal pisze:
jestem zdziwiony na każdym kroku, oczy wyjebane gdzieś daleko... sobie latają, cyknę kiedyś fote co by mieli inni obraz jak sie wygląda bo nie widziałem jeszcze żadnego zdjęcia na tripie
Ja sobie kiedyś porobiłem kilka fotek i nawet film nakręciłem, tak krzywej, nieogarniętej, zszokowanej mordy nigdy nie widziałem, a był to początek wakacji, czyli zaczynałem latać : )
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1026 / 31 / 0
llabx pisze:
Za zwyczaj chyba tak jest, że myślimy, że wyglądamy gorzej niż jest w rzeczywistości chociaż.. no coż, niektórzy wyglądają naprawdę źle :-D
E tam, ładnemu we wszystkim ładnie, nawet w dexie :D
  • 210 / 12 / 0
W ciemności napędzanej chemią dalej i głębiej śnić. Sny i chemia,  więcej chemii więcej snów. I ciągle dalej w ciemność, w sny szalone, w opetane głębie i w  źrenice jak otchłanie.
  • 499 / 2 / 0
hahhahaha dobrze zobrazowane etapy :D
  • 210 / 12 / 0
dzieki:) staralam sie.
W ciemności napędzanej chemią dalej i głębiej śnić. Sny i chemia,  więcej chemii więcej snów. I ciągle dalej w ciemność, w sny szalone, w opetane głębie i w  źrenice jak otchłanie.
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.