Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Bolonia 15€ za gram palenia, podobno w Mediolanie taniej idzie bo po 10, wystarczy się po uliczkach przejść i zagadać do młodych typów, mają znajomości
  • 1 / / 0
Siemka, wie ktoś gdzie w okolicy Concordia (około 30km od modeny) można ogarnąć mj albo czekoladke?
  • 1 / / 0
Cześć, wybieram się na wakacje półwysep Gargano, jak z dostepem tam? I czy we Włoszech opłaca się z Dark neta kupować? Dlugo idzie czy przypal duży?
  • 646 / 69 / 0
Co w aptekach ciekawego? Jakieś opiatoidki może?
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 2 / / 0
Siemanko ktoś, coś werona i okolice, jakieś palonko, a najlepiej czekolada? Latamy po parkach i lipa straszna, podejrzani etnicznie mają tylko brązową trawe która nie klepie
  • 4954 / 868 / 0
Na Sycylii jak byłem to tam prom z Maroka przyplywal. haszysz byl pierwsza klasa,mnóstwo Włochów jaralo tego haka. Miałem szczęście poznać jednego wypiliśmy po heinekenie pojechaliśmy na jakiś karnawał bo tam wtedy byl,spalilismy lolka. Fajno wspominam.
  • 1229 / 181 / 0
Ja jak byłem we Wenecji to tam zioło jest legalne chyba, w weneckim regionie. Był coffik i widziałem też automaty z ziołem, nie pamiętam już ceny ale drogawo bo nie kupowałem. I były też ogłoszenia że na dowóz jest zioło do przywiezienia.
  • 4954 / 868 / 0
Też widziałem na balkonach sycylijczykow krzaki. Takze tam władzę prawdopodobnie jakoś bardziej ulgowo podchodzą do marihuana. Jako taka anegdotka to ten Włoch pozniej prowadził auto po dwóch małych heinekenach i tym haku i mówił że u nich to dozwolone. Musisz mieć ponad pół promila bodaj byś nie mógł auta prowadzić. Z tym hakiem to nie sprecyzowal tez ciezko sie bylo dogadać po angielsku ale twierdził że carabinieri nie robią problemow.
  • 2 / / 0
Są coffeshopy i automaty, niestety tylko CBD
  • 1 / / 0
Czy ktoś oriętuje się jak jest z dostępnością i cenami zioła w Taorminie? :liść: :liść:
ODPOWIEDZ
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.