Kwidron pisze:Chcesz przez to powiedzieć, że koks jest lepszy od opiatów ? Chyba pierwszy raz spotykam się z taką opinią ...
Sztuka tego normalnie chodzila po 280 - 300 zl / g.
Setka tego koksiku dawała o milion razy lepszą euforię niż te całe kodeinowe, oraz tramalowe ujebanie.
A jak cudownie pachniał zgniłymi listkami. A jak cudownie mroził
vool pisze:4 razy dluzej niz jednej paki antosia, no kurwa jakies 10-15 min. I juz. Ja w ogole nie wsadzam do lodowki, bo nie zawsze jest akurat w poblizu.
mowisz? no to chlup. Czysciutkie i prawie przejrzyste wyszlo. W smaku lekko gorzkie (to paracetamol, czy tak ma byc?).czekam na efekty
EDIT: i jest strasznie si
mam kolejne pyt, wybaczcie jezeli glupie- wszystko robilem wg przepisu, filtr z waty i chusteczek. Po docisnieciu para-syf mial konsystence modelitny, filtr byl lekko wilgotny. Objetosc wody z koda jak sie przefiltrowala byla jednak o kilka centymerow szesciennych (na oko) nizsza- nalezalo jeszcze poczekac przy filtracji/bardziej wycisnac filtr? jezeli foltrowalem 4 paki to jakie sa straty kody w takim ukladzie? ze 100mg? czy bol brzucha, lekkie wzdecie i mdlosci to od paracetamolu?
FGZ pisze:Uważam ze demon ma rację, miałem swego czasu dojście do koksu z 1 rączki.Kwidron pisze:Chcesz przez to powiedzieć, że koks jest lepszy od opiatów ? Chyba pierwszy raz spotykam się z taką opinią ...
Setka tego koksiku dawała o milion razy lepszą euforię niż te całe kodeinowe, oraz tramalowe ujebanie.
A jak cudownie pachniał zgniłymi listkami. A jak cudownie mroził![]()
![]()
Jeśli się mylę w którymś miejscu, to mnie poprawcie. Ale myślę, że to czy wolimy koks czy opiaty, zależy od indywidualnych upodobań. Znajomy twierdzi, że woli opiatowe uspokojenie niż rush ...
pozdro !
Kwidron pisze:Hehe, no cóż, jak to powiedział mój znajomy o opiatach(cyt.): "Euforia to tylko deser to głównego dania. Najważniejsza jest sedacja". Chyba więc nie powinniśmy porównywać koksu i opiatów, bo to różnie działające substancje. Opiaty uspokajają, a koks pobudza. Jeśli więc opiaty idą w zapomnienie, a koks jest najważniejszy, to może świadczy o tym że kokaina bardziej uzależnia ? Jest to jeszcze gorsze bagno i jeszcze gorzej z tego wyjść ? Miał ktoś przyjemność przeżyć takie atrakcje ? :DFGZ pisze:Uważam ze demon ma rację, miałem swego czasu dojście do koksu z 1 rączki.Kwidron pisze:Chcesz przez to powiedzieć, że koks jest lepszy od opiatów ? Chyba pierwszy raz spotykam się z taką opinią ...
A jak cudownie pachniał zgniłymi listkami. A jak cudownie mroził![]()
![]()
Jeśli się mylę w którymś miejscu, to mnie poprawcie. Ale myślę, że to czy wolimy koks czy opiaty, zależy od indywidualnych upodobań. Znajomy twierdzi, że woli opiatowe uspokojenie niż rush ...
pozdro !
Kwidron pisze: Opiaty uspokajają, a koks pobudza. Jeśli więc opiaty idą w zapomnienie, a koks jest najważniejszy, to może świadczy o tym że kokaina bardziej uzależnia ? Jest to jeszcze gorsze bagno i jeszcze gorzej z tego wyjść ? Miał ktoś przyjemność przeżyć takie atrakcje ? :D
Ale myślę, że to czy wolimy koks czy opiaty, zależy od indywidualnych upodobań. Znajomy twierdzi, że woli opiatowe uspokojenie niż rush ...
pozdro !
"o kurwa ja pierdole, koda czy feta to gówno, o kurwa ja pierdole jeszcze nigdy sie tak nie czulem, o kurwa ja pierdole juz rozumiem ludzi którzy sie uzależniają od różnych rzeczy, to jest najlepsze ze wszystkiego co do tej pory używałem".
Mniej więcej coś w tym stylu... Zaczynasz wciągać koks, i siedzisz i wciągasz dopóki masz. Masz 1g to wciagasz dopoki 1g sie nie skonczy. Masz 10g to wciagasz dopoki 10g sie nie skonczy. Masz 1 kg to juz nie zyjesz. Natomiast jak sie skonczy, to latwiej jest go potem odmówić niż kody. No i nie ma raczej objawów odstawiennych.
No i koks ma to do siebie, że może poleżeć w szufladzie pare dni. Chyba inny mechanizm uzależnienia niż w przypadku opio działa. Jednak jeśli zaczniesz to nie kończysz szybko.
Pozdrawiam
Swiat to chemia i fizyka.
"TRAWA TO NATURA A KODY/ELESDI/ETC. TO TY NIE BIERZ BO TO JAKAS CHEMIA NIE TRUJ SIE TYM BLABLA"
:-? KURWA :motz:
Każdy narkotyk to chemia No kokaine to rzeczywiście się w naturalne sposoby robi... :wall:
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alkocbd.png)
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC
Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/euda_2025.png)
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE
Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/k-a092ct.jpg)
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?
Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.