ja juz mam, ziom juz ma. zaraz trzeba leciec po haczyk, ale nie wiadomo ile trzeba poczekac po zjedzeniu.
kurwik wspomnial o 30minutach. wystarcza ?
a mango soczyste tlusciutkie, mieciutkie i sosnowe :-D
mam nadzieje ze dzisiej wielki dzien.
one love
z jednej strony jestem nastawiony sceptycznie, ale z drugiej strony nie swierzaki pisaly, ze dziala.
no ozbacze
edit juz po - no sie zajebalem fest, nie powiem. ale nie wiem czy to przez mango, czy poprostu dostalem dobry sprzent. nie jaraem go wczesniej, a dzis peirwszy raz przez mango. jutro jeszcze zobacze i sie upewnie. rzetelnie przez żet.
Testowałem w niedzielę - mango bardzo dojrzałe - zjadłem ze skórką - nawet smaczne - 5 minut czyszczenia zębów bo bardzo włókniste - po godzinie palonko - towar raczej słaby - faza mnie zaskoczyła - na pewno była inna niż zwykle - pojawiło się uczucie głębi - ciekawe pomysły - słuchając muzyki (http://www.youtube.com/watch?v=aQF7B3WB ... re=related) płakałem z rozkoszy - łatwość wpadania w trans - to była próba na łonie natury dzisiaj testuję imprezowo.
Polecić
A swoją drogą - wydaje mi się , że akurat posiadam 'palenie' na tyle niewarte palenia, że idealne do testu . Jeśli w ogóle porobi , znaczy - metoda działa bezsprzecznie. Zdam relację.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.