ja juz mam, ziom juz ma. zaraz trzeba leciec po haczyk, ale nie wiadomo ile trzeba poczekac po zjedzeniu.
kurwik wspomnial o 30minutach. wystarcza ?
a mango soczyste tlusciutkie, mieciutkie i sosnowe :-D
mam nadzieje ze dzisiej wielki dzien.
one love
z jednej strony jestem nastawiony sceptycznie, ale z drugiej strony nie swierzaki pisaly, ze dziala.
no ozbacze
edit juz po - no sie zajebalem fest, nie powiem. ale nie wiem czy to przez mango, czy poprostu dostalem dobry sprzent. nie jaraem go wczesniej, a dzis peirwszy raz przez mango. jutro jeszcze zobacze i sie upewnie. rzetelnie przez żet.
Testowałem w niedzielę - mango bardzo dojrzałe - zjadłem ze skórką - nawet smaczne - 5 minut czyszczenia zębów bo bardzo włókniste - po godzinie palonko - towar raczej słaby - faza mnie zaskoczyła - na pewno była inna niż zwykle - pojawiło się uczucie głębi - ciekawe pomysły - słuchając muzyki (http://www.youtube.com/watch?v=aQF7B3WB ... re=related) płakałem z rozkoszy - łatwość wpadania w trans - to była próba na łonie natury dzisiaj testuję imprezowo.
Polecić
A swoją drogą - wydaje mi się , że akurat posiadam 'palenie' na tyle niewarte palenia, że idealne do testu . Jeśli w ogóle porobi , znaczy - metoda działa bezsprzecznie. Zdam relację.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.