Jasny pisze:Dlaczego nie podajecie ilości wagowych ? "przyzwoita kreska" to pojecie względne. Dla jednego może byc 50mg a dla innego 200mg.jaś pisze:Materiału powinno starczyć tak mniej więcej na 5-7 sowitych buchów - mówię tutaj o dawce z jakiej można usypać przyzwoitą krechę.
Ok, to ja odpowiem jak to wygląda na moim podwórku:
zakładając, że dostaję uczciwe 250mg, to połowa z tego - 125mg jest porządną krechą, która daje satysfakcjonujący efekt(donosowo) dla kogoś kto już troche spożył.
Oczywiście piszę to wg standardów moich i znajomych mi osób :finger:
I wtedy jak chcesz spalić taką dawkę, to faktycznie powinno wyjść tych buchów no np. około 7.
Ja osobiście po drodze, gdzieś po 4/5 razie robiłem dłuższe przerwy na oddech, bo i tak nie musiałem się już nigdzie śpieszyć. :}
Czyli w sumie mógłbym to podsumować tak, że aby poczuć euforię wystarczy mniej niż te 125mg.
O ile to wspomniane założenie co do dilów u mnie jest prawdziwe.
1. Ciekawi mnie o co chodzi dokładnie z tym sposobem z butlą. Jak to ma dokładniej wyglądać? Ktoś ma jakieś zdjęcie lub może mi to jakoś bardziej pomóc uwidocznić? Jakoś sobie tego nie wyobrażam : )
2. Kojarzycie gdzie można kupić właśnie te całe lufki/fifki (jak zwał tak zwał) do meth?
3. Czy czas jaki trzyma się dym w płucach ma jakieś znaczenie? Tzn. lepiej trzymać go długo, czy nie ma takiej potrzeby?
4. Jak powinna wyglądać meth już podczas samej waporyzacji (roztapia się, upłynnia, wyglada jak smoła, czy co jest pięć?)? Jaki ma ona kolor w czasie i po spalaniu?
5. Czy dym ma jakiś specyficzny smak i/lub zapach jak np. trawa?
Z góry dzięki za odpowiedzi : )
[Jimi Hendrix]
Całą noc nie mogłem spać,
Amfetamina ma gorzki smak.
I dobrze! :D
1. Ciekawi mnie o co chodzi dokładnie z tym sposobem z butlą. Jak to ma dokładniej wyglądać? Ktoś ma jakieś zdjęcie lub może mi to jakoś bardziej pomóc uwidocznić? Jakoś sobie tego nie wyobrażam : )
2. Kojarzycie gdzie można kupić właśnie te całe lufki/fifki (jak zwał tak zwał) do meth
Też nie mam wiedzy ale podejrzewam, że trzeba by z zagranicy sprowadzać. Poza tym kolega wyginał klasyczną lufkę przy palniku gazowym tak, że cybuch zaginał o jakieś 45 stp. i tworzył się swego rodzaju koszyczek - to był jego patent. Z prostej lufki też da się palić choć to upierdliwe. Generalnie jednak pipe'y do meth to wynalazek amerykański i wątpie by ktoś to sprowadzał do polski.
3. Czy czas jaki trzyma się dym w płucach ma jakieś znaczenie? Tzn. lepiej trzymać go długo, czy nie ma takiej potrzeby?
4. Jak powinna wyglądać meth już podczas samej waporyzacji (roztapia się, upłynnia, wyglada jak smoła, czy co jest pięć?)? Jaki ma ona kolor w czasie i po spalaniu?
5. Czy dym ma jakiś specyficzny smak i/lub zapach jak np. trawa?
Z góry dzięki za odpowiedzi : )
mi też węgiel nie zostawał, nie powinno go z resztą wcale być przy jakiejkolwiek waporyzacji.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.