Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 216 / 6 / 0
Jasny pisze:
jaś pisze:
Materiału powinno starczyć tak mniej więcej na 5-7 sowitych buchów - mówię tutaj o dawce z jakiej można usypać przyzwoitą krechę.
Dlaczego nie podajecie ilości wagowych ? "przyzwoita kreska" to pojecie względne. Dla jednego może byc 50mg a dla innego 200mg.

Ok, to ja odpowiem jak to wygląda na moim podwórku:
zakładając, że dostaję uczciwe 250mg, to połowa z tego - 125mg jest porządną krechą, która daje satysfakcjonujący efekt(donosowo) dla kogoś kto już troche spożył.
Oczywiście piszę to wg standardów moich i znajomych mi osób :finger:
I wtedy jak chcesz spalić taką dawkę, to faktycznie powinno wyjść tych buchów no np. około 7.
Ja osobiście po drodze, gdzieś po 4/5 razie robiłem dłuższe przerwy na oddech, bo i tak nie musiałem się już nigdzie śpieszyć. :}
Czyli w sumie mógłbym to podsumować tak, że aby poczuć euforię wystarczy mniej niż te 125mg.
O ile to wspomniane założenie co do dilów u mnie jest prawdziwe.
  • 10 / / 0
ja słyszałam osobiście o paleniu mety zmieszanej z trawą w postaci skręta. Ale generalnie ciekawi mnie, czy bomba przez to jest jakaś inna. Ktoś próbował?
Żyj szybko, umrzyj młodo i pozostaw po sobie ładne zwłoki.
[Jimi Hendrix]

Całą noc nie mogłem spać,
Amfetamina ma gorzki smak.

I dobrze! :D
  • 6189 / 439 / 12
@Calipso: Cząsteczka metamfetaminy nie wytrzyma temperatury żaru w skręcie - nic z tego.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2362 / 29 / 0
A nawet jeśli by wytrzymała to i tak nie byłoby tak fajnego efektu jak ze ściągnięcia jednej mocnej chmury dymu. Dodatkowo sporo materiału uciekłoby w pizdu
BS
  • 1857 / 70 / 80
Jak sie ma palona meth do palonego cracku? Euforia mocniejsza, ciekawsza? Rozumiem że czas działania dłuższy, ale chyba nie jest tak że działanie cały czas jest tak samo mocne? Tj. najpierw mocny peak, a potem jeszcze pare godz lekkiego smyrania?
  • 10 / / 0
Ogółem to mam tylko pytań. Kilka jest odnośnie samej meth przy waporyzacji, ale też kilka co do techniki jej palenia ; )

1. Ciekawi mnie o co chodzi dokładnie z tym sposobem z butlą. Jak to ma dokładniej wyglądać? Ktoś ma jakieś zdjęcie lub może mi to jakoś bardziej pomóc uwidocznić? Jakoś sobie tego nie wyobrażam : )
2. Kojarzycie gdzie można kupić właśnie te całe lufki/fifki (jak zwał tak zwał) do meth?
3. Czy czas jaki trzyma się dym w płucach ma jakieś znaczenie? Tzn. lepiej trzymać go długo, czy nie ma takiej potrzeby?
4. Jak powinna wyglądać meth już podczas samej waporyzacji (roztapia się, upłynnia, wyglada jak smoła, czy co jest pięć?)? Jaki ma ona kolor w czasie i po spalaniu?
5. Czy dym ma jakiś specyficzny smak i/lub zapach jak np. trawa?

Z góry dzięki za odpowiedzi : )
Żyj szybko, umrzyj młodo i pozostaw po sobie ładne zwłoki.
[Jimi Hendrix]

Całą noc nie mogłem spać,
Amfetamina ma gorzki smak.

I dobrze! :D
  • 216 / 6 / 0
1. Ciekawi mnie o co chodzi dokładnie z tym sposobem z butlą. Jak to ma dokładniej wyglądać? Ktoś ma jakieś zdjęcie lub może mi to jakoś bardziej pomóc uwidocznić? Jakoś sobie tego nie wyobrażam : )
Nie mam pojęcia. Może zwyczajnie ładuje się do sreberka u szyjki i ciągnie przez dziurkę u dołu butli? To teoretycznie możliwe.
2. Kojarzycie gdzie można kupić właśnie te całe lufki/fifki (jak zwał tak zwał) do meth
?
Też nie mam wiedzy ale podejrzewam, że trzeba by z zagranicy sprowadzać. Poza tym kolega wyginał klasyczną lufkę przy palniku gazowym tak, że cybuch zaginał o jakieś 45 stp. i tworzył się swego rodzaju koszyczek - to był jego patent. Z prostej lufki też da się palić choć to upierdliwe. Generalnie jednak pipe'y do meth to wynalazek amerykański i wątpie by ktoś to sprowadzał do polski.
3. Czy czas jaki trzyma się dym w płucach ma jakieś znaczenie? Tzn. lepiej trzymać go długo, czy nie ma takiej potrzeby?
Potrzymaj 10 sekund, mam wrażenie, że powyżej tego czasu nie zwiększa się efekt a tylko płuca są podrażniane - flegma się osadza i potem przy wypluwaniu ch***** smakuje. Polecam bucha thc na przeczyszczenie płucek.
4. Jak powinna wyglądać meth już podczas samej waporyzacji (roztapia się, upłynnia, wyglada jak smoła, czy co jest pięć?)? Jaki ma ona kolor w czasie i po spalaniu?
Brązowieje, robi się karmel, pojawia się kropla/roztapia się, gotuje się i po chwili paruję - wtedy ciągniesz dym. Jak wypalisz całą porcję to pojawi się wymowny węgiel. Reasumując - dopóki nie ma węgla to pal.
5. Czy dym ma jakiś specyficzny smak i/lub zapach jak np. trawa?
Ma specyficzny chemiczny smak, który zostaje w wyziewie. Jednak nie jest jakoś bardzo drażniący - tylko pamiętaj żeby zęby umyć!
Z góry dzięki za odpowiedzi : )
Proszę cię bardzo. Palenie meth jest chujowe pointując.
  • 3449 / 126 / 8
Mam wrażenie, że albo masz chujowy materiał albo nie umiesz palić. Mi nie zostawał żaden węgiel. Palenie meth jest chujowe, ale nie dlatego, że chujowo działa, tylko to najprostsza droga do uzależnienia i przedawkowania. Już mniej wpierdala przyjmowanie dożylne, bo szczyt efektów nie jest aż tak szybki i aż tak związany ze sposobem podania (choć też bardzo).
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2012 przez Czeslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2362 / 29 / 0
obcinasz butelkę w 1/3 długosci, w miejsce denka zakładasz folię aluminiową, uszczelniasz czymś i to wszystko.
mi też węgiel nie zostawał, nie powinno go z resztą wcale być przy jakiejkolwiek waporyzacji.
BS
  • 216 / 6 / 0
Ojej, to SADZA. Jak paliłem z folii (bo tylko tak) to po wyczerpaniu substancji zostawała sadza, może być w ten sposób? Nie wiem... czarne coś.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.