Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
A jak już to nie spodziewajcie się kokosów ;]
לאכול חומצה!
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
mój kumpel z którym mam to brać, ma problemy z nad ciśnieniem, może mu coś się stać?
W razie czego znacie numer na pogotowie
.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
hitori pisze:
mój kumpel z którym mam to brać, ma problemy z nad ciśnieniem, może mu coś się stać?
W razie czego znacie numer na pogotowie
997 (przyp. red.)
לאכול חומצה!
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
aleśmy się rozpisali, w każdym razie towarzyszu Papaperivaki Amfetopoulos- w imię walki socrealizmu o pokój najlepiej będzie jak dacie sobie z fetą spokój
.
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: słaby.84 »
kurwa najpierw se skręcie tego worka potem zobaczysz co i jak.

Ja na 1 raz(rok 1999 ) przykurwiłem połowke na 2 osoby dzielona na 4 krechy. I było konkret ,sam nie wiem czego miałem sie wtedy spodziewać ale było nieźle przyznaje , 1 raz najlepszy nie ma co pierdolić i robić gadki na 4 strony.
Czym wiecej tym lepiej ,amfa z perspektywy czasu prócz helu uważam za najgorszy narkoty k ale tamte czasy juz nie wrócą, chyba że ci ludzie co tamto robili powychodzą z puch lub wstaną z grobów

Zręsztą nazajutrz po spożyciu zobaczycie jak jest super lepiej odrazu kupcie sobie 5 gie.
Uwaga! Użytkownik słaby.84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jaka jest różnica między SZTUKĄ ,a GRAMem ?? U mnie w miescie sztuka=gram (50zł za [gram wazony/sztuke] władka). Wiec jak to u was jest ??
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Udajesz, czy na serio nie wiesz? Sztuka to inaczej gram dilerski. Zamawiając sztukę w domyśle nie waży ona 1g, tylko np. 0,6g. Gram to jednostka stała, sztuka już nie koniecznie ;).
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
Krotka zasada kupujesz tyle za ile dajesz
nie wiesz ile to jest ale za to placisz widzisz ile tego jest i to od Ciebie zalezy czy pobierasz czy nie czasem dostaniesz dobra sztuka za 20 a czasem slaba sztuke za 30
WOLNY RYNEK
OCZYWISCIE TE SZTUKI TO PSEUDO SZTUKI hehe
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
Sry za double posta

PS ty jestes glupi ?
placisz po 50 za sztuke wlada ?
Gdzie ty meiszkasz hehehe
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rashaverak »
No przecież mówię :cheesy: A ogóle to witam. pierwszy raz widzę :-D Może jakieś foto, mail, gg? Korzystam, póki nie ma czempiona hehe %-D
foto jest w avatarze :cool: a co do reszty, to musisz mi udowodnić, że jesteś prawdziwym samcem :heart:

%-D
Uwaga! Użytkownik Rashaverak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.