Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
mój kumpel z którym mam to brać, ma problemy z nad ciśnieniem, może mu coś się stać?
hitori pisze:W razie czego znacie numer na pogotowiemój kumpel z którym mam to brać, ma problemy z nad ciśnieniem, może mu coś się stać?
Ja na 1 raz(rok 1999 ) przykurwiłem połowke na 2 osoby dzielona na 4 krechy. I było konkret ,sam nie wiem czego miałem sie wtedy spodziewać ale było nieźle przyznaje , 1 raz najlepszy nie ma co pierdolić i robić gadki na 4 strony.
Czym wiecej tym lepiej ,amfa z perspektywy czasu prócz helu uważam za najgorszy narkoty k ale tamte czasy juz nie wrócą, chyba że ci ludzie co tamto robili powychodzą z puch lub wstaną z grobów
Zręsztą nazajutrz po spożyciu zobaczycie jak jest super lepiej odrazu kupcie sobie 5 gie.
Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
nie wiesz ile to jest ale za to placisz widzisz ile tego jest i to od Ciebie zalezy czy pobierasz czy nie czasem dostaniesz dobra sztuka za 20 a czasem slaba sztuke za 30
WOLNY RYNEK
OCZYWISCIE TE SZTUKI TO PSEUDO SZTUKI hehe
PS ty jestes glupi ?
placisz po 50 za sztuke wlada ?
Gdzie ty meiszkasz hehehe
No przecież mówię :cheesy: A ogóle to witam. pierwszy raz widzę :-D Może jakieś foto, mail, gg? Korzystam, póki nie ma czempiona hehe
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.