Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
mój kumpel z którym mam to brać, ma problemy z nad ciśnieniem, może mu coś się stać?
hitori pisze:W razie czego znacie numer na pogotowiemój kumpel z którym mam to brać, ma problemy z nad ciśnieniem, może mu coś się stać?
Ja na 1 raz(rok 1999 ) przykurwiłem połowke na 2 osoby dzielona na 4 krechy. I było konkret ,sam nie wiem czego miałem sie wtedy spodziewać ale było nieźle przyznaje , 1 raz najlepszy nie ma co pierdolić i robić gadki na 4 strony.
Czym wiecej tym lepiej ,amfa z perspektywy czasu prócz helu uważam za najgorszy narkoty k ale tamte czasy juz nie wrócą, chyba że ci ludzie co tamto robili powychodzą z puch lub wstaną z grobów
Zręsztą nazajutrz po spożyciu zobaczycie jak jest super lepiej odrazu kupcie sobie 5 gie.
Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
nie wiesz ile to jest ale za to placisz widzisz ile tego jest i to od Ciebie zalezy czy pobierasz czy nie czasem dostaniesz dobra sztuka za 20 a czasem slaba sztuke za 30
WOLNY RYNEK
OCZYWISCIE TE SZTUKI TO PSEUDO SZTUKI hehe
PS ty jestes glupi ?
placisz po 50 za sztuke wlada ?
Gdzie ty meiszkasz hehehe
No przecież mówię :cheesy: A ogóle to witam. pierwszy raz widzę :-D Może jakieś foto, mail, gg? Korzystam, póki nie ma czempiona hehe
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.