Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
A jak już to nie spodziewajcie się kokosów ;]
לאכול חומצה!
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
mój kumpel z którym mam to brać, ma problemy z nad ciśnieniem, może mu coś się stać?
W razie czego znacie numer na pogotowie
.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
hitori pisze:
mój kumpel z którym mam to brać, ma problemy z nad ciśnieniem, może mu coś się stać?
W razie czego znacie numer na pogotowie
997 (przyp. red.)
לאכול חומצה!
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
aleśmy się rozpisali, w każdym razie towarzyszu Papaperivaki Amfetopoulos- w imię walki socrealizmu o pokój najlepiej będzie jak dacie sobie z fetą spokój
.
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: słaby.84 »
kurwa najpierw se skręcie tego worka potem zobaczysz co i jak.

Ja na 1 raz(rok 1999 ) przykurwiłem połowke na 2 osoby dzielona na 4 krechy. I było konkret ,sam nie wiem czego miałem sie wtedy spodziewać ale było nieźle przyznaje , 1 raz najlepszy nie ma co pierdolić i robić gadki na 4 strony.
Czym wiecej tym lepiej ,amfa z perspektywy czasu prócz helu uważam za najgorszy narkoty k ale tamte czasy juz nie wrócą, chyba że ci ludzie co tamto robili powychodzą z puch lub wstaną z grobów

Zręsztą nazajutrz po spożyciu zobaczycie jak jest super lepiej odrazu kupcie sobie 5 gie.
Uwaga! Użytkownik słaby.84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jaka jest różnica między SZTUKĄ ,a GRAMem ?? U mnie w miescie sztuka=gram (50zł za [gram wazony/sztuke] władka). Wiec jak to u was jest ??
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Udajesz, czy na serio nie wiesz? Sztuka to inaczej gram dilerski. Zamawiając sztukę w domyśle nie waży ona 1g, tylko np. 0,6g. Gram to jednostka stała, sztuka już nie koniecznie ;).
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
Krotka zasada kupujesz tyle za ile dajesz
nie wiesz ile to jest ale za to placisz widzisz ile tego jest i to od Ciebie zalezy czy pobierasz czy nie czasem dostaniesz dobra sztuka za 20 a czasem slaba sztuke za 30
WOLNY RYNEK
OCZYWISCIE TE SZTUKI TO PSEUDO SZTUKI hehe
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
Sry za double posta

PS ty jestes glupi ?
placisz po 50 za sztuke wlada ?
Gdzie ty meiszkasz hehehe
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rashaverak »
No przecież mówię :cheesy: A ogóle to witam. pierwszy raz widzę :-D Może jakieś foto, mail, gg? Korzystam, póki nie ma czempiona hehe %-D
foto jest w avatarze :cool: a co do reszty, to musisz mi udowodnić, że jesteś prawdziwym samcem :heart:

%-D
Uwaga! Użytkownik Rashaverak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.