Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
mój kumpel z którym mam to brać, ma problemy z nad ciśnieniem, może mu coś się stać?
hitori pisze:W razie czego znacie numer na pogotowiemój kumpel z którym mam to brać, ma problemy z nad ciśnieniem, może mu coś się stać?
Ja na 1 raz(rok 1999 ) przykurwiłem połowke na 2 osoby dzielona na 4 krechy. I było konkret ,sam nie wiem czego miałem sie wtedy spodziewać ale było nieźle przyznaje , 1 raz najlepszy nie ma co pierdolić i robić gadki na 4 strony.
Czym wiecej tym lepiej ,amfa z perspektywy czasu prócz helu uważam za najgorszy narkoty k ale tamte czasy juz nie wrócą, chyba że ci ludzie co tamto robili powychodzą z puch lub wstaną z grobów
Zręsztą nazajutrz po spożyciu zobaczycie jak jest super lepiej odrazu kupcie sobie 5 gie.
Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
nie wiesz ile to jest ale za to placisz widzisz ile tego jest i to od Ciebie zalezy czy pobierasz czy nie czasem dostaniesz dobra sztuka za 20 a czasem slaba sztuke za 30
WOLNY RYNEK
OCZYWISCIE TE SZTUKI TO PSEUDO SZTUKI hehe
PS ty jestes glupi ?
placisz po 50 za sztuke wlada ?
Gdzie ty meiszkasz hehehe
No przecież mówię :cheesy: A ogóle to witam. pierwszy raz widzę :-D Może jakieś foto, mail, gg? Korzystam, póki nie ma czempiona hehe
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.