Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
podałem kota w dupe.... O mój boże kocham wszystkich i cały świat
Swoja drogą nie widzę tej wielkiej przepaści miedzy p.o. i p.r., ta druga jest przy tym o niebo wygodniejsza. Ktoś mógłby kiedyś zbadać procentową biodostępność z wszystkich dróg aplikacji.
Pozdro
Odrzucało mnie jak o tym słyszałem,najpierw piłem kota.
Ale jak spróbowałem tej metody podania to dopiero poczułem co to metkat.
i.v. nie ładowałem jeszcze nic .. ale kusi .
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Zacznę od wniosku końcowego: picie kota to jakaś zbiorowa pomyłka, która trwa nieustannie tylko dzięki nieświadomości większości użytkowników oraz freudowskich fiksacji analnych u tych, którzy wiedzą, że można inaczej, ale się "brzydzą" lub "boją" :-)
Baj de łej: jak można "brzydzić się" jakiejś części własnego ciała?! :nuts: Współczuję, oj współczuję... ;-)
A teraz do rzeczy. Per rectum jest znacznie lepiej, ponieważ faza jest nawet nie tyle mocniejsza, co inna, bardziej euforyczna. Poza tym praktycznie nie występują efekty pseudoefedryny (abstrahuję tu oczywiście od jakości kota, bo ta bywa różna), które strasznie mnie męczą, kiedy zdarza mi się wypić. Po per rectum tzw. "zejścia" nie mam wcale, natomiast po wypiciu "zejście" objawia się bólem głowy, nadciśnieniem, drażliwością (czyli pseudoefka...)
Rozumiem, że na początku można mieć różne problemy "techniczne", ale to kwestia krótkiego treningu i poznania własnego ciała. Potem już wszystko jest pod kontrolą i nie ma mowy o opcjach takich jak stres przed walnięciem kleksa na imprezie :-D
Pozdro dla kociarzy!
Odbyt kwiczy z radości !!
jedyne co może być uciązliwe to z początku ciśnie na sranie,ale wystarczy się wyłożyć wygodnie :)
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Małe podsumowanie PO i PR:
- moc działania taka sama
- wchodzi po takim samym czasie
- w przypadku PR działa trochę dłużej od PO
- w przypadku PR jest zdecydowanie mniej uciążliwy zjazd
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.