Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 106 / 0
Ile tu siedzisz? Dziesięć minut? Pół godziny? Godzinę? Dzień? Zabawisz tu dłużej, to jeszcze się przekonasz na własnym monitorze jak wygląda hypertykieta, zwłaszcza w knajpie. Nie uważam, że się źle zachowałem czy coś. Czytając pytania typu "czy kolega może mieć badtripa na trzeźwo" naprawdę ciężko powstrzymać się od dosadnego wyrazu z języka łacińskiego. Nie umoralniaj mnie kocico więcej, bo wezmę za ogon i puszki przyczepię :diabolic:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: elmer »
w "netetykietę" wbijam chuj
Uwaga! Użytkownik elmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cat »
Siedzieć to siedzę długo, z tym, że faktycznie, konto założyłam kilkadziesiąt minut temu. Bo jak widzę, że ktoś pisze, że nie wie, co to Netykieta, to zastanawiam się, kto mu neta do usług dał.

Co do badtripa na trzeźwiaka to taka ironia, ale na tym również trzeba się znać.

Umoralnianie to też pojęcie względne, więc się nie czepiaj mego ogona, bo wyciągnę pazurki i będzie boleć.
Uwaga! Użytkownik Cat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
skonczcie sobie kurwa wrzucac bo w kazdym temacie jest to samo.. chwila gadki na temat i zaraz wchodzi jakis zawodowy czepiacz i wrzuca kazdemu, bo mu cos w czyims poscie nie podpasowalo. Troche kurwa dystansu, DO CHUJA !
Uwaga! Użytkownik Lightscribe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Cat, pierdolić netykietę. Nie to forum.

A możecie jednak jak było w założeniu dawać fotki miejscówek?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cat »
No cóż, wystarczy czytać ze zrozumieniem. A Ty Cynko, odpisałbyś, skoro to czytasz i masz taaaki ubaw.
Uwaga! Użytkownik Cat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cynko »
Nie nie nie, ja narazie nie będe pisał, poczekam aż rozmowa się rozwinie i wtedy się ew. podłącze :)
Uwaga! Użytkownik cynko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 321 / 5 / 0
Kurwik pisze:
To chyba nie ten temat ;)
Meow.
  • 5299 / 106 / 0
Cat pisze:
godz 13.11
Bo jak widzę, że ktoś pisze, że nie wie, co to Netykieta, to zastanawiam się, kto mu neta do usług dał.
pilleater pisze:
godz 12.15
Możesz jaśniej? Wiem co to jest netykieta i uważam, że nic niestosownego nie napisałem.
Sama pisałaś
No cóż, wystarczy czytać ze zrozumieniem.
:heart: :diabolic: :o)

Z mojej strony eot. Proszę kurwa nie kasować moich postów <grozi>.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
astaroth pisze:
Kurwik pisze:
To chyba nie ten temat ;)
Fakt.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.