Sweet Bulldog pisze: Herbatniki:
Alkohol z THC:
Mleko:
Jogurt z haszyszem:
Naleśniki:
Budyń:
Zielona zupa
Krokiety mielone:
Sos do spagetti:
Czerwona fasolka:
Kara krakersy:
Tort Śmietankowo-marihuanowy:
Afrykanczyk (lub Afroamerykanin) haszyszowy:
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
W dwóch litrach mleka utopiłem kilkanaście dorodnych samczych topów, i to wystarczyło aby dać halo po kubku kakaa :) i trzymało mnie na drugi dzien w budzie tak ze na długiej przerwie trzeba bylo wyjść zapodac w płuco przed religią :D
Przedawkowac się nie da, kumpel postrzelił ziomkowi kota z wiatrówki tak że śrut został mu pod skórą, wpadliśmy we trzech na świetny pomysł, zeby dać kotkowi mleczka i przeprowadzić operacje :D Wychlał całą szklanice, (weźcie pod uwagę ile ten biedak ważył :D) no i rozjebało go to na kilka godzin tak że cięcia żyletką nie robiły na nim wrażenia ;D przebudził się po 3h i szukał mleka :D niczego innego nie chciał pić tylko to mleko :D wypił jeszcze pół kubka bo więcej mu nie pozwoliliśmy pić, a chciał strasznie :D Dodam tylko ze operacja nie do konca sie powiodła :D tzn. kot przeżył, ale śruta nie udało się usunąć ;D widać przyczyniło się do tego spozyte wczesniej kakao ;D kotek później przez tydzien nie wracał do domu, pozostaje się domyślać jak się chłopak miewał :D
ale to już pewno znacie (no niechciało mi się wszystkiego czytać. czasu mało).
Łowca pisze: Przedawkowac się nie da, kumpel postrzelił ziomkowi kota z wiatrówki tak że śrut został mu pod skórą, wpadliśmy we trzech na świetny pomysł, zeby dać kotkowi mleczka i przeprowadzić operacje :D Wychlał całą szklanice, (weźcie pod uwagę ile ten biedak ważył :D) no i rozjebało go to na kilka godzin tak że cięcia żyletką nie robiły na nim wrażenia ;D przebudził się po 3h i szukał mleka :D niczego innego nie chciał pić tylko to mleko :D wypił jeszcze pół kubka bo więcej mu nie pozwoliliśmy pić, a chciał strasznie :D Dodam tylko ze operacja nie do konca sie powiodła :D tzn. kot przeżył, ale śruta nie udało się usunąć ;D widać przyczyniło się do tego spozyte wczesniej kakao ;D kotek później przez tydzien nie wracał do domu, pozostaje się domyślać jak się chłopak miewał :D
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
A teraz na serio: naprawdę masz tak niski poziom, że wypisujesz przez internet groźby pod adresem rodziców anonimowych osób :rolleyes: ? Daj se siana. I zmień avatar na bardziej wkurwiony to będzie to ciebie pasował. Też wiecznie wkurwiony :-p
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
rana postrzałowa już mnie nie śmieszy, ale żeby dawać zwierzętą takie pyszności.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Herbatniki:
- weź herbatnik i posmaruj go masłem lub margaryną ( koniecznie tłuszczem ).
- na wierzch herbatnika połóż topa marihuany i wstaw go do mikrofalówki lub piekarnika .
- czekaj , aż tłuszcz lub ser się roztopi i THC uwolni się z topa .
- jeżeli już to nastąpiło to herbatnik z THC jest gotowy do podania i zabawa się zaczyna
Czy zamiast herbatnika można użyć bułki?? (przekrojonej - połówki)
Na ile trzeba to wstawić do mikrofali, a na ile do piekarnika (i jaką ustawić temperature?) ?
Przypuśćmy że mam już bułkę ze stopionym serem żółtym i marihuaną, ale nie jem jej "na gorąco" tylko załóżmy że pół godziny po podgrzaniu, wpłynie to jakoś na działanie?
Pytam bo nie chcę zmarnować stuff'u.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.