ODPOWIEDZ
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
juz byl poruszany temat tego scierwa dziesiatki razy. to są jakies zwyjke tablety nie moglo dzialac placebo?
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MalzaBP »
Może to były jakieś psychodeliki tak jak mi ostatnio się trafiły :-/ zjadłem z koleszką po 2 noname i lipa psychikę ryje jakieś halucynacje zamula nie polecam
Uwaga! Użytkownik MalzaBP nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
Kurwa, to jest wlasnie zajebiste, psychodeliki uber alles. Ale nie sprzedawane jako ecstasy.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam, miałem ostatnio na widoku tabletki / dropsy koloru zielonego w środku znajdowała się liczba 7 o ile się nie mylę nad czubkiem siódemki znajdowała się tak jakby korona, jest to siódemka z kreska na środku liczby a w tej kresce znajduje cie napis wiem że jest tam c i v wiecej nie widze. Może to być orzełek jeszcze jedynie, wzrok mam słaby. Jeśli nie ten temat to proszę o przesunięcie, wydawał mi się najbardziej odpowiedni. Czekam za odpowiedzią.
  • 23 / 1 / 0
Najlepiej jakbyś zamieścił zdjęcie wtedy na pewno ktoś ustali daną pigule bo z opisu który podałeś wnioskuje że mogą to byś rolexy/korony zielone ;)
Mam trzy latka, trzy i pół, jaram trawę, bo mam dół. Żeby była lepsza fazka, to zarąbię sobie kwaska ;>
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.