ODPOWIEDZ
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
juz byl poruszany temat tego scierwa dziesiatki razy. to są jakies zwyjke tablety nie moglo dzialac placebo?
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MalzaBP »
Może to były jakieś psychodeliki tak jak mi ostatnio się trafiły :-/ zjadłem z koleszką po 2 noname i lipa psychikę ryje jakieś halucynacje zamula nie polecam
Uwaga! Użytkownik MalzaBP nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 50 / 0
Kurwa, to jest wlasnie zajebiste, psychodeliki uber alles. Ale nie sprzedawane jako ecstasy.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam, miałem ostatnio na widoku tabletki / dropsy koloru zielonego w środku znajdowała się liczba 7 o ile się nie mylę nad czubkiem siódemki znajdowała się tak jakby korona, jest to siódemka z kreska na środku liczby a w tej kresce znajduje cie napis wiem że jest tam c i v wiecej nie widze. Może to być orzełek jeszcze jedynie, wzrok mam słaby. Jeśli nie ten temat to proszę o przesunięcie, wydawał mi się najbardziej odpowiedni. Czekam za odpowiedzią.
  • 23 / 1 / 0
Najlepiej jakbyś zamieścił zdjęcie wtedy na pewno ktoś ustali daną pigule bo z opisu który podałeś wnioskuje że mogą to byś rolexy/korony zielone ;)
Mam trzy latka, trzy i pół, jaram trawę, bo mam dół. Żeby była lepsza fazka, to zarąbię sobie kwaska ;>
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.