Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Napewno jest potrzebny chociaż niektóre informacje, które sobie tu przekazujemy dla rozpoczynających "karierę" z wszelkiego rodzaju depresantami mogą być lekko miażdżące
PZDR. z WwA ;-)
Wasza ukochana MaKóWeCzKa :-)
Ale ten dział jest specyficzny, tutaj sie dzieją i dramaty i komedie :P
Ale ten dział jest specyficzny, tutaj sie dzieją i dramaty i komedie ]
a co najważniejsze, obala się tu wiele mitów.
A poza tym pasują mi ludzie z tego działu :), w sumie jest to jedyny jaki czytam teraz na hypciu.
Hurra, diese Welt geht unter
Ludzie spoko chociaż kilku "offtopowców" by się znalazło... Najbardziej mi pasuje fakt, że w tym dziale klimat nie jest taki typowo "grzejnikowy" , buahahaaa :-D
Jesteśmy poprostu narkomanami najwyższego szczebla, hihi :-p
Wspinamy się w tym dziale na intelektualne wyżyny człowieczeństwa i przekazujemy sobie wiedzę znaną tylko NAJLEPSZYM!!!
PZDR.
Jak dla mnie jest to najmniej zniszczony "smartshopową plagą" dział, najpoważniejszy i nie zaśmiecony przez tych debili... A Wy co o tym?
tak długo nie ma znaczenia
dopóki jutro jutra jest takie samo jak wczoraj wczoraj.
Dla Boga nie ma ludzi zbyt brudnych, zbyt poranionych czy zbyt naćpanych...
Nie ćpam...
Jeśli chodzi o sam dział depresanty - dużo dzieciaków łapie się za kodeinę i zadaje kretyńskie pytania, robią mi z kodeiny draga pokroju DXM :/
Nie podoba mi się to. Za to heleniarzy/kompociarzy mało tu ;) (tych aktualnie w nałogu)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.