Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Napewno jest potrzebny chociaż niektóre informacje, które sobie tu przekazujemy dla rozpoczynających "karierę" z wszelkiego rodzaju depresantami mogą być lekko miażdżące
PZDR. z WwA ;-)
Wasza ukochana MaKóWeCzKa :-)
Ale ten dział jest specyficzny, tutaj sie dzieją i dramaty i komedie :P
Ale ten dział jest specyficzny, tutaj sie dzieją i dramaty i komedie ]
a co najważniejsze, obala się tu wiele mitów.
A poza tym pasują mi ludzie z tego działu :), w sumie jest to jedyny jaki czytam teraz na hypciu.
Hurra, diese Welt geht unter
Ludzie spoko chociaż kilku "offtopowców" by się znalazło... Najbardziej mi pasuje fakt, że w tym dziale klimat nie jest taki typowo "grzejnikowy" , buahahaaa :-D
Jesteśmy poprostu narkomanami najwyższego szczebla, hihi :-p
Wspinamy się w tym dziale na intelektualne wyżyny człowieczeństwa i przekazujemy sobie wiedzę znaną tylko NAJLEPSZYM!!!
PZDR.
Jak dla mnie jest to najmniej zniszczony "smartshopową plagą" dział, najpoważniejszy i nie zaśmiecony przez tych debili... A Wy co o tym?
tak długo nie ma znaczenia
dopóki jutro jutra jest takie samo jak wczoraj wczoraj.
Dla Boga nie ma ludzi zbyt brudnych, zbyt poranionych czy zbyt naćpanych...
Nie ćpam...
Jeśli chodzi o sam dział depresanty - dużo dzieciaków łapie się za kodeinę i zadaje kretyńskie pytania, robią mi z kodeiny draga pokroju DXM :/
Nie podoba mi się to. Za to heleniarzy/kompociarzy mało tu ;) (tych aktualnie w nałogu)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.