Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Napewno jest potrzebny chociaż niektóre informacje, które sobie tu przekazujemy dla rozpoczynających "karierę" z wszelkiego rodzaju depresantami mogą być lekko miażdżące
PZDR. z WwA ;-)
Wasza ukochana MaKóWeCzKa :-)
Ale ten dział jest specyficzny, tutaj sie dzieją i dramaty i komedie :P
Ale ten dział jest specyficzny, tutaj sie dzieją i dramaty i komedie ]
a co najważniejsze, obala się tu wiele mitów.
A poza tym pasują mi ludzie z tego działu :), w sumie jest to jedyny jaki czytam teraz na hypciu.
Hurra, diese Welt geht unter
Ludzie spoko chociaż kilku "offtopowców" by się znalazło... Najbardziej mi pasuje fakt, że w tym dziale klimat nie jest taki typowo "grzejnikowy" , buahahaaa :-D
Jesteśmy poprostu narkomanami najwyższego szczebla, hihi :-p
Wspinamy się w tym dziale na intelektualne wyżyny człowieczeństwa i przekazujemy sobie wiedzę znaną tylko NAJLEPSZYM!!!
PZDR.
Jak dla mnie jest to najmniej zniszczony "smartshopową plagą" dział, najpoważniejszy i nie zaśmiecony przez tych debili... A Wy co o tym?
tak długo nie ma znaczenia
dopóki jutro jutra jest takie samo jak wczoraj wczoraj.
Dla Boga nie ma ludzi zbyt brudnych, zbyt poranionych czy zbyt naćpanych...
Nie ćpam...
Jeśli chodzi o sam dział depresanty - dużo dzieciaków łapie się za kodeinę i zadaje kretyńskie pytania, robią mi z kodeiny draga pokroju DXM :/
Nie podoba mi się to. Za to heleniarzy/kompociarzy mało tu ;) (tych aktualnie w nałogu)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.