Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
takie w sumie ps.: wydaje mi sie, ze DXM raczej nie wplywa/wplywal na relacje miedzy ludzmi. sa, byly, beda zawsze takie same. chyba, ze mi sie jeszcze pogorszy XD.
SAMEMU w innych wymiarach. Na szczęście moim znajomym spodobała sie faza i wyrażają chęć nażarcia się ponownie jak sie ociepli. Zapowiada sie ciekawa wiosna...:D Pozdrawiam.
Z ludźmi przez to nie rozmawiałem nie wychodziłem nigdzie tak sobie siedziałem w domku i jadłem ;-)
Sya
Można się bawić bez alkoholu i narkotyków??
Można...tylko po chuj :D
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
sam dxm alienuje, tak mi się wydaje. jest zbyt dobrym (jak pewnie wielu zauważyło) architektem głowy i przemyśleń, przebudowuje - czasami na lepsze.. u mnie jest tak jak jest, może dlatego, że teraz staram się wszystko kontrolować i robić z życiem co chcę ja, a nie architekt.
może tak :-).
Ja jestem zła na samą siebie, że to w ogóle jadłam. Teraz mam czasem chwile, w których czuje się jak bezmózg, bo nie umiem sobie przypomnieć jak się zdania składa. Alienacja to druga sprawa, też mi to zostało po lataniu. Często wolę swój pokój w samotności, zamiast wyjście do ludzi.
astaroth pisze: Dxm nie jest architektem, tylko raczej świadczy takie usługi budowlane jak rozbiórka i wyburzanie![]()
Ja jestem zła na samą siebie, że to w ogóle jadłam. Teraz mam czasem chwile, w których czuje się jak bezmózg, bo nie umiem sobie przypomnieć jak się zdania składa.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata