Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
takie w sumie ps.: wydaje mi sie, ze DXM raczej nie wplywa/wplywal na relacje miedzy ludzmi. sa, byly, beda zawsze takie same. chyba, ze mi sie jeszcze pogorszy XD.
SAMEMU w innych wymiarach. Na szczęście moim znajomym spodobała sie faza i wyrażają chęć nażarcia się ponownie jak sie ociepli. Zapowiada sie ciekawa wiosna...:D Pozdrawiam.
Z ludźmi przez to nie rozmawiałem nie wychodziłem nigdzie tak sobie siedziałem w domku i jadłem ;-)
Sya
Można się bawić bez alkoholu i narkotyków??
Można...tylko po chuj :D
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
sam dxm alienuje, tak mi się wydaje. jest zbyt dobrym (jak pewnie wielu zauważyło) architektem głowy i przemyśleń, przebudowuje - czasami na lepsze.. u mnie jest tak jak jest, może dlatego, że teraz staram się wszystko kontrolować i robić z życiem co chcę ja, a nie architekt.
może tak :-).
Ja jestem zła na samą siebie, że to w ogóle jadłam. Teraz mam czasem chwile, w których czuje się jak bezmózg, bo nie umiem sobie przypomnieć jak się zdania składa. Alienacja to druga sprawa, też mi to zostało po lataniu. Często wolę swój pokój w samotności, zamiast wyjście do ludzi.
astaroth pisze: Dxm nie jest architektem, tylko raczej świadczy takie usługi budowlane jak rozbiórka i wyburzanie![]()
Ja jestem zła na samą siebie, że to w ogóle jadłam. Teraz mam czasem chwile, w których czuje się jak bezmózg, bo nie umiem sobie przypomnieć jak się zdania składa.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata