Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
takie w sumie ps.: wydaje mi sie, ze DXM raczej nie wplywa/wplywal na relacje miedzy ludzmi. sa, byly, beda zawsze takie same. chyba, ze mi sie jeszcze pogorszy XD.
SAMEMU w innych wymiarach. Na szczęście moim znajomym spodobała sie faza i wyrażają chęć nażarcia się ponownie jak sie ociepli. Zapowiada sie ciekawa wiosna...:D Pozdrawiam.
Z ludźmi przez to nie rozmawiałem nie wychodziłem nigdzie tak sobie siedziałem w domku i jadłem ;-)
Sya
Można się bawić bez alkoholu i narkotyków??
Można...tylko po chuj :D
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
sam dxm alienuje, tak mi się wydaje. jest zbyt dobrym (jak pewnie wielu zauważyło) architektem głowy i przemyśleń, przebudowuje - czasami na lepsze.. u mnie jest tak jak jest, może dlatego, że teraz staram się wszystko kontrolować i robić z życiem co chcę ja, a nie architekt.
może tak :-).
Ja jestem zła na samą siebie, że to w ogóle jadłam. Teraz mam czasem chwile, w których czuje się jak bezmózg, bo nie umiem sobie przypomnieć jak się zdania składa. Alienacja to druga sprawa, też mi to zostało po lataniu. Często wolę swój pokój w samotności, zamiast wyjście do ludzi.
astaroth pisze: Dxm nie jest architektem, tylko raczej świadczy takie usługi budowlane jak rozbiórka i wyburzanie![]()
Ja jestem zła na samą siebie, że to w ogóle jadłam. Teraz mam czasem chwile, w których czuje się jak bezmózg, bo nie umiem sobie przypomnieć jak się zdania składa.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.